10 idei de marketing local pe care ar trebui sa le aplicati

0
2861
marketing local

Luati in considerare faptul ca mai mult de jumatate (58%) din marketing-ul suprem considera ca marketingul local este esential. Acesta este motivul pentru care va puteti uita la cele 10 idei de locale la care nu v-ati gandit niciodata.

Flash Mobs

Trebuie doar sa va asigurati ca puneti cateva bannere, purtati tricouri cu logo-ul dvs. si cu un slogan creativ pe care-l aveti.

Mass-media locala traditionala

Ziarele reprezinta inca o modalitate excelenta de a scoate mesajul in evidenta, mai ales in orasele mai mici. Apelarea la editori locali este o metoda perfecta pentru a obtine vizibilitatea in presa publicitara.

Video streaming

Aceasta este o modalitate excelenta de a va face mesajul atat local, cat si in afara. Exista multe aplicatii gratuite la care puteti apela pentru video streaming. Creati un videoclip publicitar, puneti-l si intretineti o sesiune de Q&A.

Rideshare pentru soferi Uber

Soferii castiga niste bani in plus pentru afisarea anunturilor, astfel, veti avea vizibilitate prin tot orasul.

Aplicatii

Obtinerea de reactii pozitive despre bunurile si serviciile dvs. necesita un efort consistent de publicare si postare regulate. Fiti activ pe cele mai populare aplicatii din zona dvs., nu uitati sa includeti neaprat Facebook si Instagram.

Compania pe Google

Utilizarea motoarelor de cautare mari va poate ajuta sa obtineti si rezultate bune in publicitatea locala. Retineti ca potentialii clienti folosesc cautarile online pentru a cauta bunuri si servicii chiar de acasa.

„Faceti publicitatea locala cu o inregistrare a companiei dvs. pe Google pentru locatia dvs.”, scrie Tyler Horvath de la Tyton Media. „Astfel, atunci cand oamenii va cauta online, afacerea dvs. apare in google maps, locatii si cautari locale.”

Alaturati-va grupurilor Facebook

Stacy Caprio este fondatorul Growth Marketing. Ea spune ca liderii locali buni pot fi gasiti pe Facebook prin aderarea la grupurile tinta.

„Faceti-va propriul profil si bio pentru a va afisa in mod clar afacerea si, mai ales, pentru a defini clar cum afacerea dvs. ii ajuta pe oameni”, scrie ea.