15 idei de venit pasiv pentru întreprinzători

0
4662

Venitul pasiv este o strategie de afaceri care vă permite să vindeți produse sau servicii pe autopilot, astfel încât să puteți câștiga în mod esențial bani fără să faceți o muncă suplimentară. În mod evident, devine din ce în ce mai populară printre antreprenorii care doresc să susțină un stil de viață confortabil fără a lucra ore nesfârșite. Dacă aceasta pare a fi o opțiune atractivă pentru afacerea dvs., iată câteva idei pasive de venit pe care le puteți adăuga la strategia existentă sau puteți forma o afacere cu totul nouă.

Ebooks

Dacă v-ați dorit întotdeauna să scrieți o carte, puteți foarte ușor să publicați lucrările dvs. și să le oferiți spre vânzare pe platforme precum Amazon, unde puteți obține bani. Amazon oferă până la 70% din bani în funcție de rating-ul dvs. și puteți să publicați în aproximativ cinci minute.

Cursuri online

Dacă doriți să oferiți informațiile într-un format diferit, puteți crea un curs pe site-ul dvs. sau pe platforme precum Teachable sau Udemy. Odată ce ați finalizat crearea cursului, elevii îl pot cumpăra și se pot deplasa în ritmul propriu, fără să mai lucreze în plus față de dvs.

Marketing afiliat

Dacă aveți un blog, un site web sau chiar doar câteva conturi de social media, puteți include unele linkuri afiliate la diferite produse sau servicii și puteți câștiga bani de fiecare dată când cineva face o achiziție bazată pe una dintre recomandările dvs.

Imprimare la cerere

Industria de tipărire la cerere este așteptată să crească la 10 miliarde de dolari până în 2025. Având în vedere acest lucru, este mai viabil decât oricând să creați produse cu propriile desene personalizate.

Șabloane de site web

Dacă sunteți un designer web calificat, puteți crea șabloane pe care le pot descărca și adăuga clienții pe site-urile lor.

Vânzări de artă tipărite

Pentru artiști sau fotografi, puteți oferi produsele dvs. ca amprente pe care clienții pot să le imprime singure pe cont propriu. Deci, nu trebuie să creați și să expediați produsele fizice.

Fotografii stoc

O altă idee pentru fotografi, vă puteți încărca munca pe site-urile de fotografii și apoi veți câștiga bani de fiecare dată când cineva achiziționează sau descarcă una dintre imaginile dvs.

Licențierea muzicii

Pentru muzicieni, vă puteți face munca disponibilă pentru companii sau persoane fizice pentru a le acorda licență și utilizare. Câștigi bani pentru fiecare descărcare sau de fiecare dată când piesele tale sunt folosite într-un nou proiect.

Vânzări de produse informatice

Puteți, de asemenea, să vindeți produse instructive sau informative în alte formate. Creați ghiduri, tutoriale, cărți de lucru sau chiar conținut audio pe care le puteți vinde și apoi le puteți livra automat clienților odată ce le-ați cumpărat.

Chioșcuri cu autoservire

Puteți, de asemenea, să vindeți produsele fizice într-o manieră pasivă, utilizând chioșcuri cu autoservire. Acestea pot include automate de vânzare, standuri de cafea cu autoservire sau chiar jocuri arcade cu premii mici. Trebuie doar să le reîncărcați din când în când, dar este mult mai pasiv decât alte companii care vând produse fizice.

Publicitate mobilă

Dacă aveți o locație fizică sau un vehicul, puteți adăuga un spațiu publicitar în fluxurile dvs. de venituri. Pur și simplu faceți disponibile aceste spoturi pentru anunțurile grafice pentru alte companii.

Vânzări de aplicații

Dacă sunteți expert în tehnologie sau aveți o idee grozavă pentru o aplicație, o puteți crea și apoi o puteți pune la dispoziție în diferite piețe de aplicații. Puteți să câștigați bani prin vânzarea acestor aplicații, prin achiziții în aplicații sau prin preluarea agenților de publicitate din cadrul aplicației.

Site-uri de membru

Dacă doriți să rămâneți la o afacere online, puteți crea un site web cu conținut diferit sau resurse utile disponibile. Apoi, clienții plătesc o taxă lunară pentru a accesa conținutul sau caracteristicile comunității.

Dropshipping

Dacă doriți să începeți o afacere de comerț electronic, utilizați un serviciu de dropshipping pentru a îndeplini și procesa efectiv comenzile. Deci, tot ce trebuie să faceți este să configurați magazinul, iar platforme precum Amazon vă pot ajuta să găsiți produsul fără prea multă atenție.

Investiţii

Sau puteți pur și simplu să profitați de afacerea dvs. și să o adăugați în conturi de investiții pasive, cum ar fi fondurile index. Lăsați banii de-a lungul anilor pentru a obtine cele mai bune rezultate posibile.