2 mari rivali Amazon fac echipă pentru a licita pentru TikTok

0
1169
2 mari rivali Amazon fac echipă pentru a licita pentru TikTok

Microsoft, Walmart – parteneriat pentru a satisface administrația Trump

Operațiunile americane ale TikTok ar putea aparține curând Microsoft și Walmart. Cele două companii s-au unit pentru a licita pentru aplicația foarte populară. Remiza pentru Walmart? Acesta dorește să-și consolideze afacerea în publicitate online și să meargă mai bine după o demografie mai tânără. Înainte de anunțul de joi, urmat de demisia CEO-ului TikTok, Kevin Mayer, Microsoft a fost considerat liderul discuțiilor pentru a cumpăra afacerea TikTok în SUA, Canada, Australia și Noua. Echipa cu Walmart nu este nimic nou pentru Microsoft. În 2018, companiile au semnat un acord tehnic de cinci ani, văzut ca un mijloc de a lua Amazon atât în sectoarele retail, cât și în cel tehnologic, Walmart utilizând serviciile cloud Microsoft Azure, se arată într-o publicație Verge.

„Modul în care TikTok a integrat comerțul electronic și capacitățile de publicitate pe alte piețe este un beneficiu clar pentru creatorii și utilizatorii de pe aceste piețe”, spune un reprezentant Walmart, pentru CNBC. „Credem că o potențială relație cu TikTok SUA în parteneriat cu Microsoft ar putea adăuga această funcționalitate cheie și să ofere Walmart o modalitate importantă de a ajunge și a servi clienții omnicanali, precum și de a ne dezvolta piața terță parte și afacerile de publicitate.”

Reprezentantul adaugă compania este „încrezător” că parteneriatul „va răspunde atât așteptărilor utilizatorilor TikTok din SUA, în timp ce va satisface îngrijorările autorităților de reglementare ale guvernului american”.

Oracle și Netflix și-au exprimat interesul pentru TikTok, se arată în articolul din Verge.

CNBC a raportat joi un acord care se zvonește a fi în valoare de 20 miliarde până la 30 de miliarde de dolari, care ar putea fi anunțat în câteva ore sau zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here