6 lucruri de facut pentru a va imbunatati afacerea dvs. cu obiecte handmade

0
2023
imbunatatirea afacerii handmade

Rezultatele bune nu trebuie intotdeauna sa fie rezultatul unei munci dure. Puteti obtine rezultate bune facand lucruri mici care nu dureaza asa mult. Faceti unul din aceste lucruri in fiecare zi pentru urmatoarea saptamana si bucurati-va de imbunatatirile care vin.

1. Cunosteti-va clientii dvs.

Cereti-le clientilor sa va spuna ceea ce le place si nu le place la produsele pe care le aveti. Au un produs preferat? Care sunt punctele lor slabe? Ce ar vrea sa vada clientii de la dvs. in 2019? Puteti utiliza optiunea Monkey Survey pentru a pune 10 intrebari. Creati o intrebare pe minut si ati terminat in 10 minute.

2. Impartasiti rezultatele sondajului

Odata ce ati primit feedback de la clientii dvs., examinati feedbackul, apoi inglobati-l in afacerea dvs. Publicati un scurt rezumat al feedback-ului pe blogul dvs. si in newsletter-ul dvs. si cereti clarificari cu privire la toate punctele pe care doriti sa le urmati. Clientii dvs. vor aprecia ca îi ascultati si probabil ca veti obtine mai mult feedback de la persoane care doresc sa adauge ceva.

3. Solicitati testimoniale de la clienti si colegi

Adresati-va clientilor si colegilor sa impartaseasca parerile lor cinstite despre dvs. si despre produsele si serviciile pe care le oferiti.

4. Adaugati testimonialele pe site-ul dvs.

Odata ce veti obtine marturiile inapoi, puneti-le pe site-ului dvs. Unele vor fi mai potrivite pentru anumite pagini ale site-ului dvs. decat altele.

5. Coordonati imaginile dvs. de coperta pentru branding consecvent

Aruncati o privire la cele mai populare retele de social media si coordonati imaginile astfel incat acestea sa prezinte o viziune curata si organizata asupra marcii dvs. Oamenii ar trebui sa poata sa mearga de la unul din posturile dvs. de informare la altul si sa vada acelasi mesaj (clar si coerent).

6. Folositi cele mai populare postari de blog

Utilizati instrumentul dvs. preferat de programare pentru mass-media. Acordati 5 minute pentru a alege 10 postari, apoi utilizati celelalte 5 minute pentru a programa postari. Followerii dvs. vor avea acces la continut de pe site-ul dvs. pe care nu l-au mai vazut pana acum si veti obtine o vizibilitate sporita pe baza muncii pe care ati facut-o in trecut. Aceasta se numeste efect de parghie si aveti nevoie de cat de mult puteti obtine.