7 sfaturi pentru depasirea greselilor si a obstacolelor daca aveti o afacere mica

0
1677
afacere mica

A avea o afacere este cu adevarat o aventura plina de incercari si erori. Deci fiti sigur ca veti face multe greseli. Dar daca puteti evita greselile pe care alti antreprenori le-au facut inainte dvs., veti avea sanse mai mari de succes. Iata cateva dintre greselile si provocarile pe care le-au facut alti antreprenori de afaceri mici:

Reduceti continutul de umplutura

Mai mult nu este intotdeauna mai bine cand vine vorba de continut. Uneori, mesajele suplimentare sau ideile care nu sunt atat de interesante pot distrage clientii potentiali sau pot aduce persoanele gresite. Renuntarea la infoarmatii inutile va poate ajuta sa faceti mai multe conexiuni valoroase pentru afacerea dvs.

Ia-ti afacerea in afara drumului spre nicaieri

Uneori, se poate simti ca si cand lucrati constant la afacerea dvs. fara a obtine vreodata ceva. In acest caz, puteti fi pe un drum spre nicaieri. Trebuie sa examinati cu atentie ce merge si ce nu pentru afacerea dvs.

Corectati continutul

Daca aveti mult continut pe site-ul dvs., care nu ofera valoare pentru vizitatori, este posibil sa aveti de a face cu continut subtire, care intr-adevar nu se claseaza bine on-line. Elimnati ce este in plus. Odata, un profesor de la facultate ne-a spus la ora ca daca „acea” informatie nu provoaca nici o diferenta per ansamblu, nu aveti de ce sa o puneti.

Luati in considerare strategiile de implicare Facebook

Aveti o strategie reala pentru a va implica pe Facebook? O multime de companii au pur si simplu continut si speranta ca vor fi cei mai buni. Este important sa aveti o strategie si pe Facebook, nu doar pe site-ul propriu zis.

Cresteti implicarea utilizatorilor pentru a va imbunatati SEO

Atunci cand se concentreaza pe SEO, multe companii ignora un factor foarte important – implicarea utilizatorilor. Implicati-va consumatorii pentru a vedea care sunt cele mai bune strategii pentru afacerea dvs.

Alegeti membrii potriviti pentru a va gestiona prezenta online

Prezenta dvs. online poate deveni un dezastru daca aveti incredere in membrii gresiti ai echipei dvs. Alegeti oamenii potriviti pentru a gestiona content-ul.

Utilizati aceste Instrumente de Marketing Social Media Video

Strategia dvs. de social media include video? Daca nu, chiar va lipsiti de anumite oportunitati cheie de conectare. Pentru a profita la maximum de continutul video online, invatati cateva tips-uri despre cum puteti sa va promovati si astfel.