9 sfaturi pentru a învăța și a crește ca antreprenor

0
2025

Antreprenorii cunosc importanța învățării pe tot parcursul vieții. Indiferent dacă sunteți nou în lumea afacerilor sau un veteran experimentat, trebuie să căutați întotdeauna informații noi despre antreprenoriat și tendințele din industria dvs. particulară. Dacă doriți să învățați și să vă dezvoltați afacerea în acest an, iată câteva informații despre membrii comunității online de afaceri mici:

Nu mai rețineți visurile dvs. de pornire

Nu poate fi nimic mai magic ca începerea unui nou obiectiv sau a unei investiții într-un an nou, dar poate fi un factor motivator pentru unii. Deci, dacă v-ați gândit să începeți o nouă afacere sau un proiect, 2019 este momentul perfect pentru a începe.

Citiți cărți de afaceri pentru întreprinzători

Cărțile pot fi instrumente valoroase pentru creșterea bazei dvs. de cunoștințe. De asemenea, vă oferă o perspectivă îmbunătățită asupra afacerii dvs.

Creați o mare identitate de marcă

Fiecare parte a mărcii dvs. poate trimite un mesaj potențialilor clienți. Din designul dvs. de web la vocea dvs., este important să fiți intenționați atunci când creați toate aceste aspecte ale mărcii dvs.

Integrați culoarea anului Pantone

În fiecare an, Pantone se încadrează în tendințele vizuale și alege o culoare la care se așteaptă să fie în mod special proeminentă și influentă în următoarele 12 luni. Selecția pentru anul 2019 se numește „coral viu” și ar putea avea un impact asupra imaginilor companiei dvs. în acest an.

Îmbunătățiți rezultatele căutării în zona dvs. de servicii

Pentru companiile care au o anumită zonă de servicii, cum ar fi instalatorii sau serviciile IT, traficul de căutare poate fi vital. Vreți să fiți găsit online, dar numai de acei clienți care sunt relevanți și în zona ta de servicii., poți apela la diverse servicii de SEO care vor optimiza aceste căutări.

Utilizați aceste idei de marketing video

Marketingul video a câștigat popularitate în ultimii ani. Și această tendință va continua probabil și în 2019 și după aceea. Dacă doriți să integrați un anumit marketing video în mixul dvs., dar nu sunteți sigur de unde să începeți, consultați diverse materiale gratuite online sau cereți sfatul unor specialiști.

Folosiți aceste instrumente gratuite de audit SEO

Nu puteți să vă îmbunătățiți site-ul dacă nu aveți o înțelegere fermă cu privire la punctul de plecare.

Utilizați LinkedIn

Doriți să faceți conexiuni valoroase pentru afacerea dvs.? Nu există un instrument online mai bun pentru acest scop decât LinkedIn.

Urmați bloguri de afaceri

Pentru a vă îmbunătăți afacerea, vă ajută să învățați de la experții din comunitatea de afaceri. Din fericire, există o mulțime de blog-uri care vă pot oferi resurse valoroase.