Alec Baldwin – Demisia lui Andrew Cuomo este „o zi tragică”

0
848
Alec Baldwin - Demisia lui Andrew Cuomo este „o zi tragică”

S-ar putea ca guvernatorul Andrew Cuomo să nu mai aibă mulți aliați în politica din New York, dar are un prieten la Hollywood.

Alec Baldwin a scris pe Twitter că îl sprijină pe Cuomo, în vârstă de 63 de ani, la câteva ore după ce a anunțat că demisionează din funcția de guvernator al New York-ului în 14 zile.

Actorul, de asemenea, în vârstă de 63 de ani, a scris : „Indiferent de ceea ce crezi despre Cuomo, aceasta este o zi tragică. Politica de partid din această țară atrage bărbați și femei ambițioși, dar, în cele din urmă, izolați, chiar social dezadaptați, care, având în vedere actuala cultură de anulare, vor avea probabil deficiențele expuse și amplificate. ”

Decizia lui Cuomo de a-și părăsi funcția a venit după ce un raport al procurorului general al statului a constatat că a hărțuit sexual și a ripostat împotriva mai multor femei în timpul mandatului său.

El a negat cu tărie că a acționat necorespunzător conform declarațiilor sale de marți.

Andrew Cuomo a deținut această funcție timp de trei mandate – aceeași perioadă ca și tatăl său, guvernatorul Mario Cuomo. Andrew Cuomo nu va finaliza însă ultimul său mandat; Lt. guvernatorul Kathy Hochul este pregătit să preia biroul.

La rândul său, Baldwin a recunoscut că a „agresat” femei în 2017 și că a vrut să se descurce mai bine în acțiunile sale de a merge mai departe.

„Cu siguranță am tratat femeile într-un mod foarte sexist”, a spus el la un eveniment Paley Center care a avut loc în cinstea sa. „Am agresat femei.

„Am trecut cu vederea femeile. Am subestimat femeile. Nu de regulă – din când în când, am făcut ceea ce fac mulți bărbați, adică … când nu tratezi femeile în același mod în care tratezi bărbații… Chiar aș vrea să se schimbe asta. ”

Cu toate acestea, el a glumit mai târziu că mișcarea #MeToo l-a făcut să-și facă griji în legătură cu atingerea nepotrivită a soției sale, Hilaria Baldwin.

De asemenea, el a comparat campania cu o „mișcare intestinală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here