Amazon Air adaugă 12 aeronave noi flotei sale de marfă si își extinde operațiunile la sol

0
903
Amazon Air adaugă 12 aeronave noi flotei sale de marfă si își extinde operațiunile la sol

Amazon a anunțat astăzi că a adăugat 12 noi aeronave de marfă la Amazon Air, aducând flota totală la peste 80 de aeronave, în parte din cauza cererii crescute pentru transporturi în timpul pandemiei COVID-19.

Boeing-ul convertit 767-300 a fost închiriat de la Air Transport Services Group. Amazon a spus că unul dintre avioane va începe transportul de marfă în această lună, iar restul va livra de anul viitor. De asemenea, compania extinde rețeaua de sol Amazon Air, începând din această lună cu hub-uri aeriene regionale de pe Aeroportul Internațional Austin-Bergstrom din Austin, Texas și Aeroportul Internațional Luis Muñoz Marín din San Juan, Puerto Rico, apoi Aeroportul Internațional Lakeland Linder din Florida în această vară, și Aeroportul Internațional San Bernadino anul viitor. De asemenea, va deschide un nou hub Amazon Air central la Aeroportul Internațional Cincinnati / Kentucky de Nord anul viitor.

În anunț, Sarah Rhoads, vicepreședintele Amazon Global Air, a declarat: „Amazon Air este esențială pentru asigurarea livrării rapide pentru clienții noștri – atât în ​​mediul actual cu care ne confruntăm, cât și în afara acestuia.”

Amazon a lansat avioanele sale de marfă în 2016 pentru a crește viteza livrărilor și pentru a-și reduce dependența de furnizori de logistică terți. De exemplu, anul trecut, Amazon a extins Amazon Air după ce FedEx a anunțat că își încheie contractul de livrare expres cu compania.

Mulți americani aflați sub comenzi la adăpost se bazează pe Amazon pentru comenzile online, iar compania a adus 175.000 de lucrători temporari pentru a răspunde cererii legate de pandemie, dintre care aproximativ 125.000 vor fi mutați în funcții cu normă întreagă în această lună. Dar compania a fost, de asemenea, sub control pentru siguranța forței de muncă.

La sfârșitul lunii trecute, opt lucrători ai depozitului Amazon au murit din cauza COVID-19. Compania nu a dezvăluit câți dintre lucrătorii săi s-au testat pozitiv pentru virus, deși spune că aplică măsuri de distanțare socială și avertizează alte persoane la o unitate dacă un coleg de serviciu este testat pozitiv cu COVID-19.

O coaliție formată din 13 avocați ai statului au solicitat Amazonului să consolideze protecțiile pentru lucrători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here