American Airlines oprește serviciul către 15 orașe mici după ce ajutoarele federale se termină în octombrie

0
905
American Airlines a declarat joi că intenționează să suspende serviciul către 15 orașe americane mici cu cerere scăzută în octombrie, după ce termenele de ajutor federal care necesită zborurile expiră, o acțiune care ar întrerupe zborurile programate către nouă destinații din mai multe state. American Airlines și alți transportatori de pasageri din SUA care au acceptat porțiuni de 25 de miliarde de dolari în sprijinul federal de salarizare au fost obligați să mențină niveluri minime de serviciu până la 30 septembrie. American este în prezent singurul transportator care oferă servicii programate către nouă dintre aeroporturile unde intenționează să suspende zborurile. Sunt: Del Rio, Texas; Dubuque, Iowa; Florența, Carolina de Sud; Greenville, Carolina de Nord; Huntington, Virginia de Vest; Joplin, Missouri; New Haven, Connecticut; Roswell, New Mexico; Stillwater, Oklahoma și Williamsport, Pennsylvania. De asemenea, American Airlines intenționează să suspende zborurile către aceste aeroporturi: Sioux City, Iowa; Kalamazoo / Battle Creek, Michigan; Huntington, Virginia de Vest, New Windsor, New York, Springfield, Illinois; Lacul Charles, Louisiana. Sindicatele aeriene și directori de la transportatori au cerut parlamentarilor să acorde alte 25 de miliarde de dolari în subvenții și împrumuturi pentru salarii aeriene. În timp ce inițiativa a obținut sprijin bipartisan în Congres, parlamentarii nu au reușit să ajungă la un acord pentru un alt pachet național de ajutor pentru coronavirus care ar putea include ajutor suplimentar pentru linia aeriană. American se pregătea să reducă serviciile în 30 de orașe, a raportat CNBC săptămâna trecută. Reducerile au efect în perioada 7 octombrie - 3 noiembrie. Aeroporturile au fost selectate pentru că au atras o cerere mică și nu este probabil să recupereze în termenul apropiat. Cererea de călătorie aeriană a scăzut din cauza pandemiei, deoarece îngrijorările cu privire la virus și restricțiile de călătorie țin mulți clienți departe. Datele federale arată că Administrația de Securitate a Transporturilor a analizat în medie 708.684 de persoane pe zi în această lună, în scădere cu 71% față de un an în urmă. Acțiunile American Airlines au scăzut cu 1,4% în tranzacțiile de dimineață.

American Airlines a declarat joi că intenționează să suspende serviciul către 15 orașe americane mici cu cerere scăzută în octombrie, după ce termenele de ajutor federal care necesită zborurile expiră, o acțiune care ar întrerupe zborurile programate către nouă destinații din mai multe state.

American Airlines și alți transportatori de pasageri din SUA care au acceptat porțiuni de 25 de miliarde de dolari în sprijinul federal de salarizare au fost obligați să mențină niveluri minime de serviciu până la 30 septembrie.

American este în prezent singurul transportator care oferă servicii programate către nouă dintre aeroporturile unde intenționează să suspende zborurile. Sunt: Del Rio, Texas; Dubuque, Iowa; Florența, Carolina de Sud; Greenville, Carolina de Nord; Huntington, Virginia de Vest; Joplin, Missouri; New Haven, Connecticut; Roswell, New Mexico; Stillwater, Oklahoma și Williamsport, Pennsylvania.

De asemenea, American Airlines intenționează să suspende zborurile către aceste aeroporturi: Sioux City, Iowa; Kalamazoo / Battle Creek, Michigan; Huntington, Virginia de Vest, New Windsor, New York, Springfield, Illinois; Lacul Charles, Louisiana.

Sindicatele aeriene și directori de la transportatori au cerut parlamentarilor să acorde alte 25 de miliarde de dolari în subvenții și împrumuturi pentru salarii aeriene. În timp ce inițiativa a obținut sprijin bipartisan în Congres, parlamentarii nu au reușit să ajungă la un acord pentru un alt pachet național de ajutor pentru coronavirus care ar putea include ajutor suplimentar pentru linia aeriană.

American se pregătea să reducă serviciile în 30 de orașe, a raportat CNBC săptămâna trecută. Reducerile au efect în perioada 7 octombrie – 3 noiembrie. Aeroporturile au fost selectate pentru că au atras o cerere mică și nu este probabil să recupereze în termenul apropiat.

Cererea de călătorie aeriană a scăzut din cauza pandemiei, deoarece îngrijorările cu privire la virus și restricțiile de călătorie țin mulți clienți departe.

Datele federale arată că Administrația de Securitate a Transporturilor a analizat în medie 708.684 de persoane pe zi în această lună, în scădere cu 71% față de un an în urmă.

Acțiunile American Airlines au scăzut cu 1,4% în tranzacțiile de dimineață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here