American Airlines reduce cu 75% zborurile internaționale de lungă durată

0
1066
American Airlines reduce cu 75% zborurile internaționale de lungă durată

American Airlines a declarat că va suspenda 75% din zborurile sale internaționale de lungă durată din SUA, începând cu 16 martie, ca răspuns la reducerea cererii și a restricțiilor de călătorie ale guvernului, instituite pentru a reduce răspândirea COVID-19.

American Airlines și-a redus deja capacitatea. Această ultimă mișcare, care a fost anunțată sâmbătă seară, va reduce capacitatea internațională cu 75% an de an. Serviciul suspendat va dura până pe 6 mai, a mai spus compania aeriană, adăugând că va reduce din nou zborurile treptat în următoarele șapte zile pentru a re-acomoda pasagerii și echipajul.

American Airlines a declarat că va continua să opereze un zbor zilnic de la Dallas-Fort Worth la Londra, un zbor zilnic de la Miami la Londra. De asemenea, va continua să zboare de trei ori pe săptămână de la Dallas la Tokyo. American Airlines va continua, de asemenea, zborul internațional de scurtă durată, care include zboruri către Canada, Mexic, Caraibe, America Centrală și anumite piețe din partea de nord a Americii de Sud. American Airlines a spus că anticipează că capacitatea sa internă în aprilie va fi redusă cu 20% față de anul trecut, iar capacitatea internă a lui May va fi redusă cu 30% de la un an la an.

Alte companii aeriene au capacitate redusă, inclusiv Delta, Lufthansa și United. Cu toate acestea, acțiunile American Airlines depășesc alte reduceri ale serviciului.

Reducerile urmează un ordin executiv al președintelui Donald Trump săptămâna trecută de a interzice cetățenilor non-americani care provin sau au fost recent în China, Iran sau 26 de state europene să călătorească în Statele Unite pentru următoarele 30 de zile. Interdicția a fost extinsă vineri în Irlanda și Marea Britanie. De asemenea, Departamentul Securității Interne a emis o notificare privind restricțiile de sosire care solicită cetățenilor americani, rezidenților permanenți legali și familiilor lor imediate care se întorc acasă în SUA să călătorească prin unul dintre cele 13 aeroporturi la sosirea în SUA și apoi să se prezinte la un screening îmbunătățit la intrare. Aceștia trebuie apoi să se auto-carantineze timp de 14 zile, odată ce ajung la destinația finală, potrivit Securității interne.

Interdicția de călătorie de 30 de zile nu se aplică cetățenilor sau mărfurilor din SUA.