Armie Hammer este cercetat pentru agresiune sexuală – pierde contracte și colaborări importante

0
718

Armie Hammer este principalul suspect al unui atac sexual care a fost raportat poliției pe 3 februarie, a declarat purtătorul de cuvânt al LAPD, ofițerul Drake Madison. Poliția nu va oferi alte detalii cu privire la incident sau cine a făcut raportul.

Joi, la o conferință de presă video, o femeie a spus că, la 24 aprilie 2017, în Los Angeles, Hammer a violat-o timp de patru ore, a lovit-o cu capul de un perete și a comis alte acte violente împotriva ei.

Femeia s-a identificat doar prin prenumele ei, Effie.

„În cele patru ore am încercat să scap, dar el nu m-a lăsat”, a spus ea printre lacrimi. „Am crezut că o să mă omoare. Apoi a plecat fără nici o grijă pentru bunăstarea mea ”.

Avocata femeii, Gloria Allred, a declarat că a depus mărturii poliției din Los Angeles, inclusiv fotografii cu rănile lui Effie. Gloria Allred a refuzat să spună când au făcut raportul și nu a confirmat că ancheta LAPD a fost făcută în februarie.

Effie avea 20 de ani când ea și Hammer s-au întâlnit pe Facebook și au început o relație în 2016 și au avut ultimul contact anul trecut, a spus Allred.

Avocatul lui Hammer a declarat că, de la început, toate interacțiunile clientului său cu Effie și cu orice alt partener sexual „au fost complet consensuale, discutate și convenite în prealabil și reciproc participative”.

Declarația i-a denunțat acuzațiile „căutând atenție și prost sfătuită” și a spus „propria corespondență cu domnul Hammer subminează și infirmă acuzațiile sale scandaloase”.

„Cu adevărul de partea sa, domnul Hammer salută oportunitatea de a stabili recordul”, a spus Andrew Brettler.

Declarația a inclus o captură de ecran despre care Brettler a spus că a fost un schimb de mesaje text în iulie anul trecut între Hammer și Effie, în care ea își exprimă dorința de a face sex dur și puternic cu el și el răspunde că nu mai vrea o relație cu ea .

Actorul în vârstă de 34 de ani era căsătorit la acea vreme cu personalitatea de televiziune Elizabeth Chambers. Au divorțat anul trecut.

Hammer a câștigat faima pentru prima dată jucând în The Social Network din 2010 și este cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale principale în Call Me By Your Name din 2017 și The Lone Ranger din 2013 .

Cel mai recent, Hammer a jucat în remake-ul Netflix al Rebecca . O continuare a Call Me by Your Name cu Timothée Chalamet a fost, de asemenea, în curs de dezvoltare.

Acuzațiile de violență sexuală din ultimele luni au deraiat cariera lui Hammer.

La începutul acestui an, un cont Instagram a început să posteze capturi de ecran ale mesajelor text presupuse de la Hammer încă din 2016. Gloria Allred nu a comentat dacă clienta ei se afla în spatele acelui cont, @houseofeffie. Când aceste mesaje text au început să apară în rapoartele mass-media, Hammer le-a numit „atacuri vicioase și false online împotriva mea”.

După publicarea acestor texte, Hammer a părăsit comedia Shotgun Wedding, în care urma să joace alături de Jennifer Lopez, cu puțin timp înainte de începerea producției. La scurt timp a plecat din seria Paramount + The Offer , despre realizarea The Godfather.

Hammer a fost abandonat și de agenția sa, WME.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here