Best Studios: toate interviurile se vor ține doar pe SKYPE

0
1101
Modelele de videochat lucreaza de acasa

Best Studios, cel mai bun studio de videochat din București, anunță că toate interviurile se vor realiza EXCLUSIV în mediul online, mai concret cu ajutorul platformei de socializare Skype.

Ultimele reglementări guvernamentale conduc la stagnarea multor industrii, precum cele de înfrumusețare, sport, fitness, HoReCa, fapt ce poate determina un mare decalaj în economie la nivel național. Cu toate acestea, există câteva domenii care încă nu și-au suspendat activitatea, dar au trebuit să se muleze după ultimele reglementări pentru a putea fi în acord cu prevederile legale din acest moment de cumpănă. Una dintre aceste companii este Best Studios, cel mai mare studio de videochat din București.

Best Studios își continuă activitatea

Videochatul a înflorit în această perioadă. Foarte mulți oameni trebuie să își desfășoare activitatea de acasă sau trebuie să stea în izolare la domiciliu, așadar aceștia au la dispoziție mai mult timp să intre pe platformele de videochat. „În această perioadă platformele de videochat sunt pline cu membri activi, iar acest lucru se traduce prin încasări foarte mari atât ale studioului cât și ale modelelor de videochat.

Best Studios a ales ca în această perioadă să își continue activitatea atât din incinta studioului cât și de acasă, oferindu-le angajaților posibilitatea să lucreze la domiciliu – „Nu ne suspendăm activitatea, dar nici nu dorim să punem în pericol sănătatea angajaților. La nivel de conducere, am hotărât să le oferim atât modelelor cât și celorlalți angajați posibilitatea să lucreze de acasă dacă doresc acest lucru.

Am implementat restricții de intrare în incinta studioului: doar staff-ul are voie în studio și am adus toate cele necesare pentru protejarea sănătății: mănuși, dezinfectant.

Modelele de videochat care aleg să lucreze de acasă primesc suport tehnic în permanență, iar trainerii de videochat le vor sta mereu la dispoziția în mediul online pentru ca încasările acestora să nu scadă.”

Situația în industria videochatului se traduce prin încasări mari ale studiourilor, dar și prin susținerea economiei. De ce? Pentru că din ce în ce mai multe tinere care au fost nevoite să intre în șomaj tehnic se îndreaptă către meseria de model de videochat în această perioadă.

Echipa de HR de la Best Studios a primit în ultimul timp din ce în ce mai multe CV-uri și cereri de angajare, astfel că Best Studios s-a hotărât să răspundă cererilor și să ofere tinerelor posibilitatea să țină interviul exclusiv pe Skype: „Nu vrem să le întoarcem spatele celor care au nevoie de noi în această perioadă pentru că și noi avem nevoie de cât mai multe modele. Astfel, am hotărât ca toate interviurile să se țină exclusiv pe Skype, iar tinerele acceptate să își înceapă activitatea de acasă. Începerea activității se va face cu îndrumare și suport tehnic tot prin intermediul platformelor de comunicare online. Acestea vor avea parte și de îndrumarea trainerilor, iar stiliștii le vor învăța cum trebuie să se coafeze, machieze și ce ținute să poarte. Noi o să le punem la dispoziție tot ce este necesar pentru a începe să își desfășoare activitatea într-un mod optim pentru a avea încasări mari încă din primele zile de colaborare.” – manager Best Studios.

Contact
Telefon: 0730 752 752 / 0749 752 752
Email: contact@beststudios.ro / angajari@beststudios.ro
Locație: Piața Muncii / Bd-ul Ion C. Brătianu
Site: https://beststudios.ro/