Black Widow înregistrează un nou record de box office din epoca Covid

0
599
Black Widow înregistrează un nou record de box office din epoca Covid

Noul film super-erou Disney – Black Widow – a adunat aproximativ 80 de milioane de dolari în America de Nord în acest weekend de trei zile, un record din epoca pandemiei, în timp ce Universul Marvel a arătat o atracție continuă, a raportat duminică Exhibitor Relations.

Filmul, cu Scarlett Johansson în rolul supereroului cu sotul de pisica, a adus în plus 60 de milioane de dolari în flux Disney Plus (la 29,99 dolari pentru abonați) și 78 de milioane de dolari pe plan internațional, pentru un total impresionant global de 218 de milioane de dolari.

Hollywood Reporter a numit „fără precedent” ca un studio să-și anunțe totalul din streaming în weekendul de deschidere al unui film. Filmul nu a fost încă deschis în China.

Cu mult în urmă pe locul al doilea a fost thriller-ul de acțiune Universal F9: The Fast Saga, cu 10,9 milioane de dolari, în scădere cu mai mult de jumătate față de weekendul trecut.

Deținuse recordul anterior al epocii pandemiei cu o deschidere de 70 de milioane de dolari.

Vin Diesel, Michelle Rodriguez și John Cena joacă în a noua tranșă din franciza Fast and Furious.

Universal a revendicat, de asemenea, următoarele două locuri de box-office.

În al treilea rând a fost continuarea sa animată The Boss Baby: Family Business , cu 8,7 milioane de dolari. Firul despre un „bebeluș șef” care poate face canotaj are vocile lui Alec Baldwin, Eva Longoria, Jeff Goldblum și Lisa Kudrow.

Filmul de groază The Forever Purge s-a clasat pe locul patru, la 6,7 ​​milioane de dolari. Acesta este ultim din seria Purge si din nou situat într-un viitor apropiat distopic în care toate infracțiunile, chiar și crimele, sunt legalizate într-o zi pe an. Ana de la Reguera și Tenoch Huerta joacă rolul principal.

Și pe al cincilea a fost din partea Paramount cu A Quiet Place: Part II , la 3 milioane de dolari, împingând totalul intern aproape de 150 de milioane de dolari în șaptea săptămână. John Krasinski a regizat filmul de groază, iar soția sa, Emily Blunt, joacă în film.

În acest weekend s-a marcat prima dată din pandemie când box-office-ul național a depășit 100 de milioane de dolari. A atins 116,8 milioane de dolari, cu 20% mai mare decât în ​​weekendul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here