Care sunt cele mai sigure afaceri pe fondul pandemiei?

0
1065
Franciza in videochat

Pe fondul crizei actuale de coronavirus, multe industrii s-au închis și, în pofida planului de relaxare anunțat de către oficiali, multe industrii care prezintă risc de răspândire a virusului pentru populație nu vor fi prea curând deschise. Aceste afaceri fac parte în general din industria HoReCa, cea mai afectată industrie de coronavirus. Pandemia de coronavirus nu a făcut decât să demonstreze antreprenorilor încă o dată care sunt cele mai sigure afaceri în care ar fi trebuit să își investească banii pentru a avea în orice perioadă încasări foarte mari.

Care sunt cele mai sigure afaceri în care merită să investești pe viitor?

Analizând foarte bine piața actuală, putem spune că sunt puține afaceri care au rămas în picioare în această perioadă de cumpănă pentru întregul mapamondul, iar printre acestea se numără:

1. Pompele funebre – cu siguranță, nu sunt foarte mulți oameni doritori să lucreze în această industrie, mai ales că în situația actuală ar putea exista riscul de contaminare, dar este o afacere care funcționează în orice circumstanțe.

2. IT – fără doar și poate, industria IT este o industrie profitabilă, dar există deja foarte multe companii pe piață, care absorb, în general, toată forța de muncă existentă. Astfel, deși la început, IT-ul este un domeniu competitiv.

3. Industria Farma – industria Farma este una profitabilă, dar implică foarte mulți bani chiar la început de drum și multă birocrație, controale permanente.

4. Industria Alimentară – deschiderea unui magazin alimentar pare o idee foarte bună, dar dacă oamenii nu mai au bani, atunci nu mai au nici putere de cumpărare atât de mare.

5. Videochat – videochatul a dovedit de-a lungul anilor că rămâne în picioare indiferent de vremuri.

Videochatul, cea mai sigură industrie chiar și pe timp de criză

Izolarea socială aduce mai mulți bani ca niciodată în industria de videochat. De ce? Pentru că oamenii stau acasă și simt nevoia să discute și cu alte persoane, astfel că devin membrii activi pe diverse platforme de videochat. Desigur, acest business este înfloritor și pe timp de pandemie. De ce? Pentru că studiourile de videochat din România nu vizează publicul din România, ci publicul din străinătate, din statele cu un capital financiar mare, care dețin oameni cu bani.

Lansarea unui studio de videochat nu este o sarcină facilă. Da, este o industrie profitabilă, dar în România există deja numeroase studiouri de succes. Cei mai mari jucători din industria de videochat din România sunt companii care au ani de experiență în spate și care si-au creat deja un istoric, o cultură și cunosc fiecare aspect al acestui domeniu. Vă întrebați: Cum pot să intru în cea mai profitabilă afacere? Simplu! Prin franciză.

Cel mai bun studio de videochat din București, Best Studios, și-a deschis secțiunea de franciză. Astfel, persoanele care au bani și doresc să îi investească într-o afacere 100 % profitabilă sunt îndrumate să aleagă franciza Best Studios. Astfel, doritorii pot opta pentru studioul de platinum care implică minimum 30 de camere, studioul gold care implică minimum 20 de camere, studioul silver care implică minimum 12 camere sau studioul bronz care implică minimum 6 camere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here