Care sunt modificările pe care le poți aduce mașinii tale pentru a-i schimba estetica?

0
599
Care sunt modificările pe care le poți aduce mașinii tale pentru a-i schimba estetica

Există persoane care văd mașina strict ca un obiect menit să te ducă din locul A în locul B și există persoane pentru care mașina lor reprezintă marea iubire. Oamenii cu adevărat pasionați de mașinile lor sunt dispuși să investească mii de euro în aspectul acestora pentru a arăta mai iuți și mai furioase.

În capitală, iubitorii de mașini au creat nenumărate grupuri pe social media, dar și grupuri fizice în care discută despre modificări aduse la nivel de aspect și se întrec în idei și tipuri de mașini. De cele mai multe ori, grupurile sunt create în funcție de mărcile de mașini pentru a le fi mai ușor să împărățească sfaturi și sugestii, așa că, dacă te interesează astfel de grupuri, caută-l pe cel în funcție de marca ta de mașină.

Pasionații de tunning sau modificări auto ajung să scoată din buzunar chiar mai mult decât costă propriul bolid, spre exemplu un set de jante poate să depășească suma de 2.000 de euro.

Estetica mașinii poate să fie schimbată total prin tot ce ține de exterior și interior.

Ce schimbăm în interiorul mașinii pentru a îmbunătăți estetica?

Tapițerie
Cea mai mare modificare pe care o aduc mulți iubitori de mașini stă la nivel de tapițerie. Mulți aleg să opteze pentru tapițerie de piele naturală în locul celei din fibră textilă pentru că pielăria oferă acel sentiment de lux.

Volan
Volanul este un alt element pe care mulți iubitori de mașini aleg să îl schimbe. Fie îl schimbă complet – iau efectiv un volan de la o mașină sport sau o mașină cu un pachet special și îl pun pe propriul autoturism (desigur, trebuie să fie aceeași marcă de volan), fie îl tapițează pentru a se integra în cromatica aleasă.

Oglinda retrovizoare interioara
Oglinda retrovizoare interioară este extrem de importantă pentru siguranța pasagerilor și a participanților la trafic, dar și acestea joacă un rol în estetica mașinii. Mulți optează pentru modele cu funcții avansate și aspect modern.

Navigație
Nu toate autoturismele sunt prevăzute cu navigație, astfel că mulți conducători auto aleg să pună ei singuri navigație.
Navigația nu doar că va îmbunătății aspectul, dar va oferi șoferului utilitate atunci când conduce.

Colantare interioară
Se pot colanta elemente interioare pentru a putea personaliza și mai mult interiorul mașinii.

Schimbare plafon
Tapițeria se poate face și la nivel de plafon nu doar la nivel de scaune și banchete.

Ce schimbăm în exteriorul mașinii pentru a îmbunătăți estetica?

Schimbare bară
Sunt unele modele de seturi bară față – spate care oferă un aspect mult mai furios mașinii, iar mulți șoferi aleg să facă acest upgrade pentru a imita un anumit pachet mai scump.

Colantare
Tot exteriorul autoturismului se poate colanta pentru a schimba total culoarea mașinii. Mulți șoferi se îndreaptă către design spectaculos (cu cranii, flăcări, etc.) pentru a scăpa de designul monocrom.

Vopsire jante
Jantele împreună cu anvelopele sunt încălțările autoturismului și aspectul acestora contează extrem de mult. Pentru a schimba aspectul basic al jantelor, mulți șoferi se îndreaptă către serviciul de vopsire jante astfel încât să aducă acel element wow.
În serviciul de vopsire jante oferit de Top Wheels Auto, iubitorii pot alege dintr-o gamă largă de culori: culori metalice, culori perlate, culori neon, culori mate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here