Casele de pompe funebre doresc să le ofere americanilor care sunt în vârstă un drum

0
765
Casele de pompe funebre doresc să le ofere americanilor care sunt în vârstă un drum

Ei intenționează să conducă până la 300.000 de oameni la urne în ziua alegerilor

Unii alegători bătrâni ar putea merge cu stil la urne în ziua alegerilor, datorită unei oferte de la pompele funerare.

National Funeral Directors & Morticians Association ofer plimbări gratuite și se așteaptă să plimbe aproximativ 300.000 de oameni la nivel național pe 3 noiembrie, inclusiv în Baltimore, Miami, Detroit, Los Angeles și Kansas City, potrivit unui comunicat, relatează AP.

Hari P. Close, președintele național al organizației și proprietarul Hari P. Close Funeral Service din Baltimore, a declarat că directorii pompelor funerare speră să transporte până la 21.000 de persoane doar în orașul său.

Programul își propune să deservească persoanele de peste 55 de ani, dar nu va respinge alte cereri de călătorie.

Inițiativa a contribuit la aducerea oamenilor la urne în Baltimore timp de 25 de ani, iar numărul de călători a atins punctul culminant în zilele alegerilor din 2008 și 2012, a spus Close.

El a subliniat că transportul este și mai important în acest an, întrucât oamenii încearcă să voteze în siguranță în timpul pandemiei. „Acum suntem calea ferată supraterană care aduce oamenii la urne, indiferent unde se află”, a spus Close.

Vehiculele vor fi igienizate înainte și după intrarea alegătorilor, iar șoferii și pasagerii au nevoie de măști, a spus organizația. Capacitatea vehiculului va fi limitată, iar limuzinele vor transporta doar grupuri de persoane în cadrul aceleiași gospodării. Scaune dezinfectate vor fi, de asemenea, furnizate pentru persoanele în vârstă care ar putea fi nevoite să stea la cozi la vot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here