Ce trebuie sa stiti despre Facebook Places pentru afacerea dvs.

0
1273
facebook places

Facebook Places este un instrument geolocational care este conceput pentru a ajuta utilizatorii sa isi impartaseasca locurile noi, dar si pe cele preferate. Utilizatorii pot sa se „inregistreze” in diferite locatii, de la orase la cinematografe pana la buticuri mici si apoi sa impartaseasca actualizari cu prietenii lor virutali. Facebook Places include o harta si un pin care arata locatia exacta.

Pentru intreprinderile mici, paginile Facebook pot fi un instrument util de marketing. Configurarea unei locatii pentru afacerea dvs. faciliteaza schimbul de experienta cu compania dvs. si directionarea prietenilor catre dvs. In esenta, permite sa faca o parte din munca pentru tine.

Daca sunteti interesat sa adaugati Facebook Places in mixul dvs. de marketing mobil, iata un ghid rapid.

Cum functioneaza Facebook Palces

Cand un utilizator doreste sa creeze o postare in aplicatia Facebook, li se ofera optiunea de a adauga locatia. Cand apasati butonul, aplicatia arata o lista de locatii din apropiere pentru a le alege. De asemenea, puteti adauga propria locatie personalizata. Odata ce au selectat o locatie, ei pot include, de asemenea, o postare cu text, fotografii sau etichete prietenilor in postare.

Beneficiile locatiei din Facebook

Pentru companiile locale, check-in-urile va ajuta sa cresteti vizibilitatea pe Facebook si sa fiti mai usor de gasit pentru clientii noi. Este, de asemenea, un beneficiu faptul ca actualizarea provine de la un utilizator efectiv si nu de la o pagina de afaceri, deoarece este mult mai probabil ca utilizatorii sa vada mesaje de la prietenii lor datorita algoritmului.

In plus, Facebook are o caracteristica numita „Sfaturi pentru locatie”, care ofera vizitatorilor povesti despre locurile pe care le viziteaza. De exemplu, ar putea arata cineva la un restaurant un fragment din meniu sau un cocktail care tinde sa fie popular. Practic, agrega continutul despre care vorbesc cei mai multi despre un anumit loc. Deci, in cele din urma, poate ajuta noii vizitatori sa aiba o experienta mai buna.