Cel mai bun coffee shop din București vă așteaptă cu preparate exclusiviste

0
1022
Cel mai bun coffee shop din București vă așteaptă cu preparate exclusiviste

Chiar dacă trăim vremuri de incertitudine și panică la nivel global, nu înseamnă că acest lucru trebuie să ne fure micile momente de plăcere. Cum românii sunt mari iubitori de cafea, nimeni nu ar trebui să le fure momentele petrecute alături de cafeaua lor preferată. Pentru cei care vor să savureze sortimente noi de cafea cu arome inedite, barista de la cel mai bun coffee shop din București îi așteaptă pe bd.ul Barbu Văcărescu nr. 71.

Specialiștii Ganesha nu au stat degeaba, au lucrat la cele mai bune băuturi pe bază de cafea în starea de urgență când localul era închis pentru a putea să își surprindă consumatorii cu gusturi inedite și savuroase. Se pare că noile băuturi și mixuri de arome au fost un adevărat succes.

Iubesc meseria pe care o am și iubesc să lucrez la acest coffee shop din București datorită atmosferei de aici și a oamenilor care vin mereu să ne fie alături. Pe întreaga perioadă în care localul a stat închis, nu am putut să stau departe de această meserie, astfel că am lucrat singur în casă la noi preparate, la noi combinații, la noi cantități, astfel încât să le ofer ceva special clienților după tot acest timp în care nu i-am mai văzut. ” – declară un barista de la Ganesha.

Cel mai bun coffe shop din București vă întâmpină cu trei categorii de băuturi pe bază de cafea

Pentru a acoperi toate gusturile și preferințele, Ganesha a sortat băuturile pe bază de cafea în trei categorii principale: Coffeee Cocktails, Hot Coffee și Cold Coffee.

Categoria de Coffee Cocktails se diferențiază prin băuturi pe bază de cafea și alcool. Acestea dețin combinația perfectă dintre alcool și cafea, astfel că veți simți tărie, amar și dulce fie în același timp, fie ca o cascadă savuroasă și intensă. Astfel de băuturi se consumă cel mai bine pe timp de seară sau după-amiază, după o zi lungă de muncă.

Din categoria Hot Coffee fac parte băuturi fierbinți din cafea proaspăt măcinată. Aceste băuturi sunt alegerea ideală pentru dimineți, astfel că vă vor oferi energia necesară pentru o zi de muncă. Dintre cele mai iubite alegeri de dimineață fac parte: espresso, cappuccino, caffe latte.

Categoria Cold Coffee surprinde publicul iubitor de cafea cu băuturi pe bază de cafea din boabe proaspăt măcinate reci. Acestea tipuri de băuturi sunt perfecte pentru zilele toride de vară când aveți nevoie de puțină energie, dar și de ceva răcoritor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here