Cel mai lung zbor din SUA se întoarce

0
1304
Cel mai lung zbor din SUA se întoarce

Hawaiian Airlines va readuce zborurile de la Honolulu la Boston la mijlocul lunii decembrie

Cel mai lung zbor intern din America se întoarce, la timp pentru sărbători. Într-o declarație din această săptămână, Hawaiian Airlines a anunțat că va începe din nou serviciul său non-stop de două ori pe săptămână între Aeroportul Internațional Daniel K. Inouye din Honolulu și Aeroportul Internațional Logan din Boston, un zbor care fusese suspendat pe fondul pandemiei de coronavirus. Boston.com relatează că traseul lung va începe pe 18 decembrie. De asemenea, compania aeriană își restabilește zborul de trei ori pe săptămână între Honolulu și Aeroportul Internațional JFK din New York.

„Suntem mulțumiți de cererea crescută de călătorii în Hawaii și suntem încântați să oferim încă o dată oaspeților noștri de pe Coasta de Est comoditatea zborurilor noastre directe, pe măsură ce îi întâmpinăm pe insule cu noi măsuri de sănătate și siguranță”, a declarat reprezentantul Hawaiian Airlines într-o declarație.

Maui Now remarcă faptul că compania aeriană s-a oferit, de asemenea, să trimită prin e-mail tuturor pasagerilor (inclusiv copiilor) că vor pleca în curând dintr-unul dintre cele 13 orașe de intrare continentale ale sale cu un test PCR COVID-19 gratuit, care poate furniza rezultate în termen de 24 de ore de la trimiterea la un laborator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here