Cele mai profitabile tipuri de restaurante

0
1509
tipuri de restaurante profitabile

Exista multe lucruri care determina rentabilitatea restaurantului. Fiecare restaurant va avea costuri diferite in functie de locatie, stil si optiunile din meniu. Dar exista cateva concepte generale care tind sa fie mai profitabile decat altele. Iata cateva din cele mai profitabile tipuri de restaurante pe care sa le luati in considerare:

Baruri

Alcoolul a fost, este si va fi cea mai cumparata bautura. Deci, barul si gratarul, pubul sau restaurantul care se concentreaza in principal pe vanzarile de alcool ar putea face profit destul de mare. Desi costul exact si castigurile variaza in functie de locatie si stilul afacerii, se estimeaza ca barurile pot castiga sume frumoase de bani. Desigur, trebuie sa luati in calcul costurile de pornire si cheltuielile aferente si sa tineti cont ca exista multe baruri, trebuie sa va diferentiati intr-un fel. Multi proprietari recupereaza aceste costuri in doar cativa ani.

Diners

Traficul la restaurantele de mic dejun a crescut in ultimii ani. Acest lucru inseamna ca un restaurant care se concentreaza in principal pe micul dejun poate fi foarte profitabil.

Van-uri

Intr-un sondaj recent, mai mult de jumatate dintre proprietarii de van-uri au declarat ca este mai avantajos un van decat un restaurant. Van-urile tind sa aiba costuri scazute, deoarece nu exista chirie si, de obicei, costuri limitate ale personalului si ale meniului. Daca sunteti in masura sa gestionati in mod eficient costurile alimentelor si sa vindeti la evenimente cu trafic ridicat, puteti obtine un profit semnificativ.

Restaurante cu livrare exclusiva

Restaurantele virtuale, sau cele care ofera doar servicii de livrare, au crescut in popularitate in ultimii ani, mai ales in orasele mari. Puteti economisi bani semnificativ prin evitarea unei locații propriu zise a reastaurantului. Nu trebuie sa cheltuiti chirie suplimentara pentru o locatie situata intr-o zona cu trafic intens. Probabil ca veti avea nevoie de mai putin spatiu si nu aveti nevoie de tot mobilierul si echipamentul suplimentar.

Restaurante vegetariene

Aproximativ 37% din populatie mananca mese vegetariene. Mesele pe baza de plante ofera numeroase beneficii pentru sanatate si mediu, care pot fi foarte atragatoare pentru o gama larga de consumatori. In plus, sarind peste carne puteti economisi bani, in functie de ingredientele pe care le alegeti.

Pizzeriile

In functie de marimea si locatia restaurantului dvs., pot aparea costuri semnificative, inclusiv chiria si echipamentul. Cu toate acestea, multe dintre ingredientele de baza folosite la fabricarea unei pizza sunt destul de accesibile.

Restaurante pentru paste

Restaurantele italiene sau orice restaurante care servesc o varietate de retete pe baza de paste au tendinta de a face un profit echitabil.