Clima Center dezvăluie cele mai vândute produse din anul 2019

0
1425
Clima Center dezvăluie cele mai vândute produse din anul 2019

Clima Center, una dintre cele mai mari companii de pe piața din România când vine vorba de soluții și produse de climatizare, prezintă cele mai vândute produse ale sale din anul 2019.

Soluțiile de climatizare moderne nu doar că pot ajuta la reducerea costurilor pe termen lung, dar prezintă și numeroase tehnologii și sisteme de ultimă generație care vor aduce un plus de siguranță pentru utilizatori față de produsele de climatizare convenționale. Clima Center este compania care s-a axat încă din 2008 pe aducerea în prim plan a produselor de climatizare de ultimă generație care să aducă România în pas cu ultimele tendințe în tehnologie la nivel global. Produsele puse la dispoziție de către Clima Center sunt aduse din fabricile celor mai mari companii care oferă produse de climatizare, precum Hitachi, iar acest lucru nu face decât să garanteze calitatea înaltă.

Cum anul 2019 a trecut, reprezentanții Clima Center au făcut un bilanț concret a stelelor din gama lor de produse – „La începutul fiecărui an putem să vedem clar care este tendința pieței, ce își doresc clienții și dacă produsele noastre prezintă interes atât pentru clienții efectivi cât și pentru clienții potențiali.” – declară un reprezentant Clima Center

Gama celor mai bine vandute produse Clima Center pentru anul 2019

Anul 2019 se pare că s-a încheiat cu un succes colosal pentru Clima Center, iar vânzările au cunoscut o creștere fulminantă față de anii precedenți la unele din cele mai scumpe produse.

Anul 2019 a fost o surpriză frumoasă pentru noi și nu putem decât să ne declarăm foarte mulțumiți pentru faptul că românii se îndreaptă către aceste tehnologii de ultimă generație care se folosesc de o resursă naturala regenerabilă pentru a scăpa de poluarea excesivă. Cel mai vândut produs al nostru a fost pompa de căldură. Ea este steaua noastră, iar față de anul trecut vânzările au cunoscut o creștere de aproximativ 50%.

Pompele de căldură pe care noi le avem puse la dispoziția clienților sunt de mai multe feluri, dar cele mai vândute au fost: pompe de căldură aer- apă, pompe de căldură apă – apă, pompe de căldură pentru ACM, dar și pompele de căldură geotermale.

Toate pompele de căldură se folosesc de resurse regenerabile naturale pentru a climatiza o locuință, iar tehnologia implicată aduce și costuri destul de mari de achiziție. În ciuda costului de achiziție, pe termen lung costurile de achiziție se recuperează în câțiva ani și apoi costurile se apropie de 0 pentru facturi de energie electrică. Costurile de mentenanță pentru aceste pompe sunt extraordinar de mici, așa că acestea nu ridică vreo problemă financiară.”

Pe lângă pompe de căldură, boilerele și pufferele au înregistrat și ele creșteri semnificate pentru Clima Center. Atât boilerele cât și pufferele sunt sisteme de acumulare a apei calde, iar specialiștii Clima Center au grijă să le ofere îndrumare clienților pentru a alege cea mai bună variantă.

Pufferele si boilerele ne-au adus și în acest an vânzări deloc de neglijat. Aceste sisteme de acumulare a apei calde pe care noi le avem în portofoliu au o longevitate crescută și sunt însoțite de garanție și certificate care atestă calitatea înaltă.” – reprezentant Clima Center.

Pe loc trei în topul vânzărilor Clima Center se află sistemele de încălzire în pardoseala – „Sistemele de încălzire în pardoseală au fost introduse destul de recent în grila noastră de produse, astfel că vânzările spectaculoase ale acestora din anul 2019 nu au făcut să ne demonstreze că studiile efectuate privind piața înainte de introducerea acestora au fost de bun augur.” – manager Clima Center.

Pe locul patru în vânzări se află panourile solare – „Panourile solare în fiecare an ne-au adus vânzări mulțumitoare, dar niciodată ca în anul 2019. Se pare că avem de-a face cu o conștientizare la nivel național asupra acestor produse care nu doar că ofere costuri scăzute, dar și ajută la reducerea gradului de poluare.” – manager Clima Center.

Pe locul 5 se află termostatele fără fir împreună cu aerele condiționate. Managerul Clima Center ne informează că fiecare produs pe care îl are în portofoliu a înregistrat creșteri mult mai bune în anul de gratie 2019. – „Ne declarăm mulțumiți! Anul 2019 a fost un adevărat succes pentru noi, iar vânzările în creștere ne dovedesc că ceea ce facem, facem foarte bine.” – manager Clima Center.

Despre Clima Center

Clima Center este compania care oferă românilor soluții de climatizare eficiente și eficace la prețuri excepționale. Dacă doriți să intrați în contact cu Clima Center aveți următoarele metode de comunicare:

Telefon: 0770 151 416 – tehnic / 0771 480 551 vânzări online

E-mail: office@climacenter.ro

Web: climacenter.ro