Compania aeriană de zbor TAROM își reia activitatea începând cu data de 2 mai 2020.

0
1829
Compania aeriană de zbor TAROM își reia activitatea începând cu data de 2 mai 2020.

TAROM, compania aeriană de zbor națională de stat, a anunțat că își va relua zborurile începând cu datat de 2 mai. În prima zi, zborurile vor fi efectuate pe destinația România – Amsterdam, iar în următoarele zile se vor viza și Atena, Paris, Frankfurt, conform Mediafax.

Pe lângă TAROM, compania low-cost românească, Blue Air, a anunțat că își reia activitatea pentru zboruri către alte orașe din România și Europa la jumătatea lunii mai. De asemenea, compania aeriană low-cosy Wizz Air, a anunțat că își reia activitatea la finalul lunii aprilie pentru câteva oraș din România și Europa, urmând să își extindă zborurile la începutul lunii mai.

Comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean, a anunțat că vor fi necesare anumite măsuri de distanțare socială pentru a putea relua zborurile, numai că acestea nu au fost încă formulate.

Companiile aeriene românești Blue Air și TAROM au solicitat 130 de milioane de euro pentru a putea face față acestei crize, iar în ședința de guvern au fost aprobată acordarea unui cred de salvare a acestor companii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here