Cum il poti determina pe seful tau sa recunoasca munca pe care o faci?

0
1665

Adeseori, sefii sunt destul de concentrati asupra mai multor probleme in acelasi timp si nu le este usor sa vada cine este responsabil de un anumit lucru, mai ales atunci cand au sute de angajati in subordine. Este timpul sa iti asumi responsabilitatea pentru munca ta.

In acest sens, te poti folosi de o agenda clasica sau poti sa descarci o aplicatie pentru productivitate precum Asana.

Ai stat vreodata langa colegii tai si te-ai intrebat despre ei: oare ce fac ei toata ziua? Ei bine, poate cineva gandeste asta despre tine. Ai putea sa incepi prin a ii trimite sefului o nota in fiecare dimineata de luni a sarcinilor tale de saptamana anterioara. Nu trebuie sa fie complexa, doar aspectele importante: ce ai obtinut in respectiva saptamana, la ce lucrezi in saptamana prezenta, si unde ai nevoie de ajutor. Daca il implicit in mod direct pe seful tau in munca pe care o prestezi, vei incuraja colaborarea dintre voi si mai ales recunoasterea din partea lui.

In cazul in care seful tau uneori nu te intelege, trebuie sa iti amintesti ca suntem cu totii unici in felul in care gandim, vorbim si actionam. Daca ai un stil de comunicare diferit ( de exemplu, preferi sa procesezi anumite informatii si sa raspunzi prin e-mail, iar seful tau prefera conversatiile spontane), pot aparea anumite neintelegeri, si vei simti ca munca ta poate trece neobservata, dar sunt bineinteles modalitati sa rezolvi aceasta problema.