Cum vă creșteți vânzările în timp de pandemie

0
1253
Cum vă creșteți vânzările în timp de pandemie

Când traficul și vânzările au scăzut, un număr mare de marketeri uită de clienții lor. Pe ce se concentrează asupra lor este – vânzări, vânzări și vânzări.

Dar, cine vă oferă vânzări? Clienții dvs., desigur. În timpul blocării Coronavirus, oamenii nu cumpără de fapt multe.

Dacă îi uitați, îi veți pierde. Iar obținerea de clienți noi după terminarea blocajului va fi o problemă complicată. Deci, cea mai bună practică este să nu-i uiți niciodată.

Puteți rămâne conectat cu ei pe rețelele de socializare. Doar pentru un memento prietenos: Rețeaua socială este un canal de marketing – dar asta nu înseamnă că ar trebui să îl utilizați întotdeauna pentru a vă comercializa marca. Mai degrabă, folosiți-o pentru a empatiza cu următorii dvs., ascultați-le poveștile și spuneți-le pe ale dvs. și răspundeți la comentariile și mențiunile lor.

Multe mărci folosesc rețelele de socializare pentru a arăta cum contribuie la bunăstarea comunităților în timpul crizei corona. Dacă faceți și muncă socială, social media este locul potrivit pentru a spune tuturor despre asta. Vă va ajuta să vă restabiliți ca marcă responsabilă – care, fără îndoială, va fi un plus pentru succesul dvs. de marketing.

Organizați webinarii și transmisii web

Webinariile și transmisiile web au apărut ca un instrument de marketing excelent în ultima perioadă. De fapt, acesta este cel mai captivant tip de conținut de astăzi. Statisticile arată că mai mult de 80% dintre utilizatori preferă vizionarea videoclipurilor de brand decât citirea blogurilor lor sau scanarea prin actualizările textului rețelei de socializare.

Puteți profita de această ocazie pentru a interacționa cu publicul dvs. și pentru a obține înregistrări și vânzări noi.

Dacă evenimentele dvs. fizice, cum ar fi lansarea de produse, seminarele de marketing ar fi anulate sau amânate, prin care aveți de gând să obțineți vânzări, puteți continua prin aceste două metode.

Pregătiți doar o strategie de conținut, alegeți platforma potrivită și asamblați echipamentele și sunteți gata pentru webinarul dvs. sau transmisia web.

Sfaturi rapide pentru a vă ajuta să începeți cu webinarul dvs. și marketingul live streaming:

  1. Faceți întotdeauna un test live înainte
  2. Folosiți întrebările adresate subiectului dvs. de blog
  3. Promovați evenimentul în prealabil pe rețelele sociale
  4. Și cel mai important, planificați bine conținutul și contextul webinarului dvs.
  5. Ultimul punct vă va solicita să săpați tendințele și să găsiți un expert sau doi care să fie prezenți la evenimentul dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here