De ce parteneriatele sunt minunate pentru dezvoltarea afacerii dvs.

0
1513
parteneriatele sunt minunate pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Nu vă puteți dezvolta singuri afacerea, de cele mai multe ori este nevoie de o echipă, de un partener mic de afaceri, cu alte cuvinte, de cineva care să ajute. Angajarea cuiva ca freelancer este o modalitate de a obține expertiza de care aveți nevoie și de a delega responsabilități altcuiva. De asemenea, angajarea cuiva înseamnă că trebuie să-l plătiți indiferent dacă aveți succes sau nu.

Încrederea înseamnă totul

Cele mai bune parteneriate reprezintă locul în care ambele părți aduc puncte forte la masă și care se combină spre un obiectiv comun. Dacă creați o afacere împreună, acest lucru este adesea un parteneriat de 50/50 în care ambii au un cuvânt egal în deciziile și o parte din profiturile generate. Cele mai bune parteneriate sunt construite pe încredere. Cu cât cunoașteți mai bine o persoană, cu atât este mai bine pentru parteneriat.

Desigur, lucrurile pot merge prost, deci gândiți-vă care este cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla pentru dvs. și apoi stabiliți cum trebuie structurat parteneriatul. Dacă este nevoie, apelați la un avocat.

Găsirea partenerului perfect

Fiecare situație va fi diferită, deci ceea ce funcționează pentru dvs. poate că nu va funcționa pentru altcineva. Găsirea partenerului perfect este o artă, nu o știință, dar iată câteva reguli pe care trebuie să le luați în considerare:

  • Cunoșteți-vă atuurile;
  • Aflați ce aptitudini doriți de la partenerul de afaceri;
  • De cât timp cunoașteți partenerul?
  • Cum lucrează cu ceilalți oameni?
  • Aveți aceeași viziune?
  • Știți cum să atingeți obiectivele?
  • Aveți un acord scris despre detaliile parteneriatului sau asocierii?

Cum se folosesc parteneriatele în afaceri?

1. Trebuie să aveți o agendă de ansamblu

2. Locații online bine definite și cine se ocupă de fiecare segement

3. Plan de marketing

4. Diverse lucruri

Cel mai important, cu un partener, aveți pe cineva care are aceeași viziune și pe cineva care vă poate ajuta la alt nivel de înțelegere și strategie.

Proprietarii mai mici, care lucrează cu parteneri, care au interese comune, pot fi o modalitate foarte puternică de a crește și de a face mai mult, fără a investi capitalul în angajarea cuiva.