Dezvoltarea contului de Instagram (Partea a II-a)

0
1691

Așa cum am promis, iată următoarele 5 strategii prin care vă puteți crește contul de Instagram.

6. Colaborați cu influencerii

Dacă doriți să vă crească rapid contul Instagram, ar trebui să apelați la un influencer să vă susțină. Ajungeți la influencerii din nișa dvs. care au mulți followers. Dacă puteți să fiți prezentați pe pagina lor, veți ajunge imediat la toți fanii lor.

7. Postați conținutul la ora optimă

Publicarea conținutului dvs. în momente diferite în timpul zilei poate influența nivelurile dvs. de implicare.

Sprout Social a efectuat un studiu pentru a afla momentul potrivit pentru a posta conținut pe Instagram. Ei au descoperit că postările ar trebui să fie publicate de marți până vineri. Acestea ar trebui să fie publicate între orele 9:00 și 18:00 pentru a maximiza angajamentul.

De asemenea, studiul a arătat că posturile publicate în zilele de joi au fost cele mai implicate în săptămână.

Potrivit studiului, în zilele de joi, între orele 05:00 și 11:00 și între orele 15:00 și 16:00 sunt toate perioadele potrivite pentru postarea conținutului pe Instagram. Pentru miercuri, timpul recomandat de postare a fost de la ora 15, în timp ce vineri, a fost la ora 5 dimineața.

8. Faceți publicitate pe Instagram

Puteți alege dintre cele patru formate de bază pentru publicitate: anunțuri foto, anunțuri video, anunțuri carusel și anunțuri de prezentare.

9. Geo-Tagging

Etichetarea geografică permite celor care vă urmăresc să afle despre locația de unde postați o anumită fotografie. Scopul său principal este de a lăsa pe oricine care caută evenimente sau fotografii dintr-o anumită regiune să ajungă la postul tău.

Puteți fie să includeți doar numele orașului dvs., fie să identificați locația exactă în care vă aflați.

10. Comunicați cu urmăritorii dvs.

În general, folosirea întrebărilor deschise și utilizarea emoji-ului vă pot încuraja urmăritorii să creeze engagement. Când îi încurajezi pe adepții tăi să-ți împărtășească experiențele, îi faci să se simtă apreciați.

Concluzie

Un studiu realizat de Sprout Social a constatat că 83% dintre utilizatorii social media au dorit ca brandurile să se angajeze cu ei. Studiul a constatat că a fi percepută drept cinstită, utilă și prietenoasă a contribuit la creșterea angajamentului pentru branduri. Deci, asigurați-vă că aveți o imagine de brand care are aceste trăsături.

Instagram este un loc minunat pentru marketing. Dar doar crearea unui cont de afaceri nu este suficient. Trebuie să aveți o strategie puternică pentru a vă crește contul Instagram și pentru a obține mai mulți adepți.