Dronele Amazon câștigă aprobarea FAA

0
975
Dronele Amazon câștigă aprobarea FAA

Certificarea permite următorul pas al testării, cu scopul livrărilor în 30 de minute

Amazon a câștigat o aprobare importantă. Autoritatea Federală de Aviație a certificat că flota de livrare Prime Air este bună să funcționeze, relatează NBC, acordând permisiunea ca micile drone ale companiei să scoată pachete din depozitele operatorului.

Dronele nu sunt încă gata să fie puse ca livratori.

Amazon le-a testat din 2013, inclusiv pentru inspectorii FAA, iar această aprobare va permite încercări de livrare. Scopul este de a trimite pachete către clienți mult mai repede.

„Vom continua să dezvoltăm și să ne perfecționăm tehnologia pentru a integra pe deplin dronele de livrare în spațiul aerian”, a declarat compania luni, „și să lucrăm îndeaproape cu FAA și cu alte autorități de reglementare din întreaga lume pentru a ne realiza viziunea de livrare de 30 de minute”.

Amazon a declarat pentru FAA că planul său prevedea livrarea cu drone a pachetelor cu greutatea de 5 kilograme sau mai puțin în zonele ușor populate.
Anul trecut a dezvăluit o dronă electrică care poate face acest lucru, zburând până la 15 mile, iar Amazon a demonstrat siguranța dronelor pentru oficialii agenției.

Flota Amazon include deja transport maritim pe lângă construirea de drone pentru livrare. În plus, față de camioane și vehicule mai mici pentru livrări locale, flota Amazon include transportatori oceanici și avioane de marfă, pe ZDNet .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here