Dwayne Johnson ar candida la funcția de președinte american dacă oamenii doresc acest lucru

0
664

Starul Fast & Furious , Dwayne Johnson, a declarat luni că va candida la funcția de președinte american dacă va simți că are suficient sprijin din partea americanilor.

Johnson, în vârstă de 48 de ani, unul dintre cei mai bine plătiți și populari actori din Statele Unite, cochetează cu o posibilă ofertă la Casa Albă de câțiva ani.

„Am obiectivul acela de a uni țara noastră și simt, de asemenea, că, dacă oamenii își doresc acest lucru, atunci voi face asta”, a spus Johnson când a fost întrebat despre ambițiile sale prezidențiale într-un interviu difuzat luni la emisiunea Today .

Fostul luptător profesionist nu a spus ce partid va reprezenta sau când ar putea lansa orice ofertă pentru Casa Albă.

Comentariile sale au urmat un sondaj de opinie publică online lansat săptămâna trecută de compania de tendințe în domeniul consumatorilor Piplsay, care a constatat că aproximativ 46 % dintre americani ar lua în considerare votul pentru Johnson.

Johnson, cunoscut sub numele de „The Rock”, a spus că a fost uimit de rezultatele sondajului.

„Nu cred că Părinții noștri fondatori și-au imaginat vreodată un barbat de 1,96m, chel, tatuat, pe jumătate negru, pe jumătate samoan, băutor de tequila, conducator de camionete, cu mușchi care se alătură clubului lor – dar dacă se întâmplă, ar fi onoarea mea să vă servesc pe voi, oamenii ”, a spus el într-o postare pe Instagram.

Johnson, a cărui lucrare include franciza relansată a filmului Jumanji și emisiunea TV Young Rock , se alătură unei lungi liste de vedete americane care au candidat pentru funcții politice, inclusiv fostul star al ucenicilor Donald Trump.

Actorul Magic Mike Matthew McConaughey și fostul campion olimpic Caitlyn Jenner ar fi cântărit potențialele curse pentru guvernator în Texas și, respectiv, în California.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here