eBay dat în judecată pentru hărțuire

0
686
eBay dat în judecată pentru hărțuire

Un cuplu din Massachusetts, supus amenințărilor și altor hărțuiri bizare din partea foștilor angajați ai eBay, a intentat miercuri un proces civil împotriva gigantului din Silicon Valley, eBay.

David și Ina Steiner spun în procesul lor intentat în fața instanței federale din Boston că angajații s-au angajat într-o conspirație pentru „intimidare, amenințare de ucidere, tortură, terorizare, urmărire și tăcere” pentru a „înăbuși raportarea lor pe eBay”.

Cuplul Steiner, care conduce EcommerceBytes, un buletin informativ online axat pe industria comerțului electronic, spune că a fost supus cyberstalking-ului, amenințărilor cu moartea, livrărilor bizare și supravegherii în persoană de la lucrătorii companiei.

Ei caută despăgubiri pentru a fi acordate de un juriu. „A fost un calvar incredibil de dificil pentru soția mea și pentru mine”, a spus David Steiner. „Nu ne-am imaginat niciodată să ne facem treaba, deoarece jurnaliștii ar duce la acest lucru”.

Într-o declarație miercuri, eBay și-a cerut scuze față de cuplu și a subliniat că a cooperat pe deplin cu autoritățile în timpul anchetei lor: „Conduita necorespunzătoare a acestor foști angajați a fost greșită … evenimentele din 2019 nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată și .. ne pare foarte rău pentru ceea ce au îndurat. ” Mai mulți foști angajați ai eBay au fost acuzați în iunie anul trecut pentru rolurile lor în campania de hărțuire.

Cel puțin cinci s-au pledat deja vinovați. Procurorii federali au declarat că hărțuirea a inclus livrări anonime de articole precum insecte vii, o coroană funerară și o mască de Halloween cu față de porc sângeroasă la casa cuplului.

AP a raportat că angajații au trimis, de asemenea, reviste pornografice cu numele bărbatului la casa vecinului cuplului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here