Elon Musk este acum a 7-a cea mai bogată persoană din lume

0
1077
Elon Musk este acum a 7-a cea mai bogată persoană din lume

Elon Musk valorează acum mai mult decât Warren Buffett, CEO-ul Tesla fiind cea de-a șaptea cea mai bogată persoană de pe planetă, potrivit Indexului miliardar al Bloomberg.
Musk, care conduce și SpaceX și Compania Boring, valorează acum 70 de miliarde de dolari, fiind încă destul de departe în spatele numărului 1 de pe listă, CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, și ai lui 189 miliarde de dolari. De asemenea, înaintea lui Musk pe listă, de la numărul 2 în jos: Bill Gates, Mark Zuckerberg, Bernard Arnault, Steve Ballmer și Larry Page.

Acțiunile Tesla au crescut de la 430 USD la 1.544 dolari pe acțiune până în acest an, relatează Yahoo Finance, iar cea mai mare parte a averii lui Musk provine din stocul său Tesla. Forbes a menționat la începutul acestei luni că averea lui Musk a crescut cu 20 de miliarde de dolari din martie.

CNN notează că Musk a adăugat vineri 6 miliarde de dolari muncii sale (ziua în care acțiunile Tesla au scăzut la 1.544 dolari pe acțiune), în timp ce Buffett a scăzut cu 3 miliarde de dolari când a donat cam atât acțiuni Berkshire Hathaway pentru caritate; el intenționează să-și doneze cea mai mare parte a averii sale înainte de a muri. Dar Bloomberg observă că, dacă mașinile electrice vor acoperi mai pe larg, obligând Tesla să renunțe la monopolul său, bula Tesla va izbucni inevitabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here