Enjoy Studios: Nicio zi fără bani, chiar și în stare de alertă

0
894
Castiguri din videochat

Te-ai gândit cum ar fi să primești bani în fiecare zi pentru munca depusă, astfel încât să nu duci nici măcar o zi lipsă de nimic? Pare un basm, dar nu este! Enjoy Studios sparge barierele și oferă modelelor sale plată la zi.

„Este o perioadă grea pentru foarte multe persoane, dar nu și pentru studioul nostru care a cunoscut în această perioadă, în special în perioada de izolare, creșteri ale încasărilor chiar și cu 20 %. Cu toate acestea, am hotărât să le oferim modelelor noastre plata la zi deoarece multe modele au membrii ai familiei care și-au pierdut locul de muncă în această perioadă. Astfel, cu banii primiți zilnic, modelele pot întinde o mână de ajutor mult mai ușor, fără să pună pauză chiar și pentru câteva zile stilului lor de viață exclusivist.” – declară un reprezentant Enjoy Studios

Dar nu este singura veste bună pe care studioul o aduce modelelor sale: Studioul oferă modelelor până la 80 % din încasări.

„Dorim să le oferim modelelor încasări nete care să le reflecte munca depusă, dar și să le ajutăm să se dezvolte și să își îndeplinească visurile mult mai repede, astfel că oferim până 80% din încasări.” – reprezentant Enjoy Studios.

Datorită eforturilor managerilor Enjoy Studios, fetele se bucură în fiecare zi de încasări spectaculoase, dar cum este posibil acest lucru? Simplu, managerii au hotărât să cumpere trafic suplimentar astfel încât încasările să explodeze în fiecare zi, totul fiind, desigur, perfect legal.

„Încasările mari ale modelelor ne ajută și pe noi ca studio să ne dezvoltăm mai repede, astfel că am hotărât să investim în cumpărarea de trafic. Practic, cumpărăm trafic suplimentar și modelele au mai multe șanse să aibă încasări impresionante în ziua respectiVĂ.

Făcând un simplu calcul: 16 033 TOKENS x 5 centi = 801 dolari. Astfel, modelele ajung să aibă în doar 7 ore de muncă încasări de 3.366 Lei. ” declară un reprezentant Enjoy Studios.

Cum sună 3.366 Lei pe zi în doar 7 ore de muncă? Nu sună rău deloc, ținând cont că salariul minim pe economie este de 1.346 net. Dacă și tu vrei să faci parte din marea echipă Enjoy Studios, care deține o experiență de 19 ani în domeniu, atunci nu mai aștepta. ACUM este momentul când cel mai bun studio de videochat din Bacău face angajări! Scapă de insecuritatea financiară și devino model Enjoy Studios!

Dacă vrei să cunoști mai multe despre această meserie, poți să contactezi echipa Enjoy Studios la numele de telefon 0730 633 335  sau 0730 633 334.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here