Esențe fine discutate obiectiv pe un nou portal de recenzii parfumistice

0
1748
Esențe fine discutate obiectiv pe un nou portal de recenzii parfumistice

Parfumurile cuceresc lumea astfel că asistăm în fiecare zi la o suprapopulare de parfumuri pe acest domeniu spectaculos. Este unul dintre domeniile care nu o să se încheie niciodată deoarece esențele sunt stimulii care răsfață simțurile olfactive de mult secole încoace.

Parfumurile pot sta sub sigiliul unor branduri renumite pentru lux și opulență precum Armani, Gucci, Chanel, sau sub marca unor branduri destul de noi pe piață, fiind considerate branduri comerciale și accesibile pentru publicul larg, precum AVON, Oriflame, fie sub brandul unor case renumite de parfum care și-au făcut un nume puternic datorită ingredientelor naturale și selecte, precum Maison Francis Kurkdjian, Amouage, Floris, Creed, etc.

Parfumurile de nișă create de către marii parfumieri ai lumii, dar și cele care fac parte din case vestite de parfumuri sunt cele ale căror preț poate depăși cu mult venitul mediu lunar din România, dar cu toate astea, acesta sunt nelipsite de pe măsuțele multor români iubitori de esențe atent spilcuite.

Deși prețul acestora pentru doar 2 ml poate depăși suma de 50 de lei, calitatea lor este extraordinară, fiind construite în mare parte din note naturale care sunt infuzate într-un miros final spectacular. Multe dintre aceste esențe au fost de-a lungul anilor copiate, dar selecția atentă a notelor și cantitatea acestora sunt cele care fac diferența.

Topparfumuri.ro nu a dorit ca aceste note să fie trecute cu vederea deoarece sunt creații emblematice care dictează trendurile în acest domeniu, astfel că a început construirea de articole sub formă de recenzii pentru aceste esențe fine.

Topparfumuri.ro începe recenzarea marilor parfumuri ale lumii

„Dorința noastră de a construi recenzii asupra acestor parfumuri s-a născut din dorința de a aduce un omagiu acestor case care de mulți ani fac cinste acestui domeniu prin calitate înaltă și mirosuri spectaculoase – anunță unul dintre scriitori din spatele Topparfumuri.ro. Deși prețul acestor parfumuri este unul destul de piperat pentru publicul din România cu venituri medii, ne-am permis să testăm esențele pentru a le putea oferi oamenilor un punct de vedere cât mai clar despre ceea ce stă înăuntrul unei sticluțe dichisite.

Desigur, pot exista păreri foarte subiective despre parfumuri, dar echipa Topparfumuri.ro are în vedere să aducă numai păreri obiective asupra acestor creații. Acest lucru înseamnă că recenziile sunt frumos legate cu păreri obiective despre notele dominante, despre tipul de personalitate care corespunde fiecărui parfum în parte, etc.

„Parfumurile spun o poveste, transmit sentimente și recreează amintiră prin fiecare pulverizare. Este demonstrat faptul că imaginile se uită, dar mirosul este cel care se impregnează în minte ca un tatuaj pe piele. Mirosul are puterea de a ne teleporta în trecut, de a menține vie existența noastră efemeră în ochii celorlalți.”

Topparfumuri.ro s-a înarmat cu testere pe care a reușit să le achiziționeze la prețuri extraordinare de pe site-ul parfumtester.ro, astfel că se anunță un maraton de recenzii obiective în următoarea perioadă.

Parfumtester.ro, site-ul cu parfumuri accesibile

Parfumtester.ro a devenit un adevarat rai pentru iubitorii de esențe fine, exclusiviste, opulente sau clasice deoarece comercializează parfumuri testere la prețuri mici, disponibile pentru orice buzunar. În spatele acestui site se află un personal bine pregătit, care cunoaște îndeaproape arta parfumurilor și tainele acesteia.