Există o nouă persoană cea mai bogată din lume

0
740
Există o nouă persoană cea mai bogată din lume

Prețul CRESCÂND al acțiunilor Tesla a împins joi bogăția lui Elon Musk peste cea a lui Jeff Bezos, încununând o nouă persoană cea mai bogată din lume.
Musk este acum listat ca având o valoare de 185 miliarde dolari, cu un miliard mai mult decât Bezos Amazon, relatează CNBC.
Musk a început anul 2020 cu o avere de aproximativ 27 de miliarde de dolari, aceasta abia plasându-l în top 50. Pe măsură ce acțiunile CEO-ului au crescut în valoare, el l-a întrecut pe Warren Buffett în iulie, trecând pe locul șapte, și pe Bill Gates în noiembrie, devenind numărul 2. Acțiunile Tesla valorează de nouă ori mai mult decât valorau acum un an, ajungând la 800 USD pe acțiune până la prânz joi, având deja o creștere de 5%.

Unii dintre concurenții săi s-ar clasa mai sus dacă nu ar fi donat atât de mult. Buffett a donat 2,9 miliarde de dolari vara trecută organizațiilor nonprofit, inclusiv Fundației Bill și Melinda Gates, conform New York Times. Din 2006, darurile lui Buffett de acțiuni Berkshire Hathaway totalizează 37 de miliarde de dolari. Cei doi miliardari au început Giving Pledge, care îi încurajează pe cei mai bogați să-și dea cel puțin jumătate din averea lor pe parcursul vieții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here