Explozie de comentarii negative pe Twitter după opinia lui Gal Gadot despre războiul Israel – Hamas

0
742
Explozie de comentarii negative pe Twitter după opinia lui Gal Gadot despre războiul Israel - Hamas

Gal Gadot, vedetă de film și veteran militar israelian, a dezactivat comentariile după ce a trimis miercuri o pledoarie despre conflictul dintre Israel și Hamas, care a lovit în unii care se dau drept unilaterali. „Israelul merită să trăiască ca o națiune liberă și sigură”, a postat ea. „Vecinii noștri merită la fel. Mă rog pentru victime și pentru familiile lor. Mă rog pentru ca această inimaginabilă ostilitate să se termine, mă rog pentru liderii noștri să găsească soluția, astfel încât să putem trăi cot la cot în pace.” Câțiva utilizatori de Twitter din miile care au răspuns au acuzat-o pe Gadot că susține curățarea etnică și genocidul, relatează Deadline. Alții i-au criticat eticheta generică de „vecini”, conform Variety.

Gal Gadot, care a slujit cei doi ani necesari în forțele israeliene de apărare, a fost de asemenea acuzată că a promovat propaganda israeliană. Alte răspunsuri spuneau că un apel la pace nu trebuie criticat. „Mi se rupe inima”, a scris Gal Gadot. „Țara mea este în război”.

Comentariile sale de pe rețelele de socializare au condus la dispute în trecut, inclusiv un schimb cu premierul israelian Benjamin Netanyahu în 2019 – Libanul nu ar permite ca Wonder Women să fie lansat acolo din cauza naționalității lui Gal Gadot.

Update război
Armata israeliană a anunţat că a bombardat, joi după-amiază, sediul unei unități de informaţii a organizaţiei islamiste Hamas, care deţine controlul asupra teritoriului palestinian Fâşia Gaza, precum şi locuințele unor lideri islamişti, informează cotidianul Times of Israel, citat de Mediafax.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here