Faceti-va afacerea instagramabila (continuare)

0
1446
Faceti-va afacerea instagramabila

Acordati atentie prezentarii

Produsele pot fi, de asemenea, subiectul postarilor clientilor dvs. care folosesc Instagram. Trebuie sa fie postari atragatoare din punct de vedere vizual, evident, doar este vorba de #aesthetic. Pentru produsele alimentare si bauturi, pur si simplu acordati putina atentie in plus. Pentru alte produse, unele ambalajele sunt foarte frumoase, trebuie doar sa incadrati bine pozele.

Gazda la evenimente speciale

Oamenii iubesc sa-si impartaseasca experientele distractive pe Instagram. Deci, daca gazduiti cateva evenimente speciale, acest lucru ar putea aduce mai multi oameni care sa acheseze la afacerea dvs. si, de asemenea, sa ii incurajeze sa va promoveze serviciile pe Instagram. Daca doriti sa faceti un pas in fata, ati putea chiar sa incurajati oamenii sa poarte costume sau sa se imbrace diferit, acest lucru ii va determina 100% sa faca poze si sa le poseteze.

Creati o camera foto

Daca vreti cu adevarat ca oamenii sa faca fotografii la afacerea dvs., ajutati-i in acest sens, prin crearea unei zone desemnate pentru ca acestia sa faca exact acest lucru. Creati un fundal special si includeti cateva elemente de recuzita sau semne pe care oamenii le pot folosi pentru a-si actualiza pagina de Instagram. Puteti chiar sa includeti cateva elemente de branding in recuzita.

Repost

Clientii apreciaza interactiunea cu Instagram. Deci, daca aveti contul dvs. de Instagram, aratati-le cat de mult apreciati atunci cand posteaza fotografiile facute la compania dvs. prin repostarea lor. Oferiti intotdeauna credit si spuneti multumesc. Apoi ceilalti urmaritori ar putea avea mai multe sanse sa se gandeasca la postarea propriilor imagini la urmatoarea vizita.

Creati concursuri

Se poate considera o recompensare a clientilor care posteaza fotografii de la afacerea dvs. Oferiti un cod de discount clientilor care shareuiesc fotografii despre produse.