Farhad Humayun i-a trimis companiei Coca Cola o notificare legala pentru plagierea muzicii sale

0
809
Farhad Humayun

Producatorii de bauturi racoritoare au copiat aparent versiunea lui Neray Aah, lansataein 2011 de Humayun, pentru recenta lor reclame.

Cantaretul si producatorul de discuri pakistanez Farhad Humayun, popular pentru asocierea sa cu trupa Over-Jam, actioneaza in judecata Coca Cola pentru incalcarea drepturilor sale de proprietate intelectuala.

In ceea ce este o reclama recenta numita „Coca si muzica”, producatorii de bauturi racoritoare carbogazoase au plagiat versiunea lui Neray Aah a lui Humayun, lansata in 2011.

De la vocalizarea distincta la chitara, ritm, tempo, muzica, difuzarea face parte din teaserele de socializare ale Coca Cola pe medii populare precum YouTube, Instagram si Twitter.

Piesa lui Farhad Humayun

Reclama Coca Cola

„Incalcarea flagranta a continutului lui Farhad Humayun de catre Coca Cola este o mare dezamagire, intrucat corporatia marturiseste ca sustine eforturile industriei muzicale locale, dar a actionat altfel. Prin urmare, artistul a fost fortat sa caute dreptate prin caile legale”, a dezvaluit echipa intr-o conversatie cu imagini.

Nu este prima data cand compania se confrunta cu acuzatii de o asemenea natura.

Anterior, si cantaretul si activistul pop Shehzad Roy, a trimis o notificare legala pentru hitul sau din 2008 Laga Rahe, care a fost folosit intr-o campanie Sprite fara aprobarea sa oficiala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here