Firma de construcții Euromateria, un business de succes din București

0
2509
proiectele unei firme de constructii serioase

Euromateria face parte din curentul de segmente imobiliare moderne care realizează atât construcții civile, cât și rezidențiale și industriale.

Fiind una dintre cele mai bune firme de construcții din București, business-ul ține întotdeauna pasul cu avansul tehnologic. Cine apelează la Euromateria știe faptul că trend-ul actual va fi încorporat în proiectul de construcție.

Echipa profesionistă se bucură de un portofoliu vast de proiecte realizate și în curs de realizare. Aceștia îndeplinesc o gamă largă de servicii, de la realizarea fizică a construcției propriu-zise, până la lucrări de natură sanitară. Retrospectiv există câteva elemente care au determinat succesul firmei de construcție Euromateria, precum:

1. O echipă de profesioniști. În construcții, oamenii sunt adevărata afacere, viziunea și modul de lucru pot determina succesul proiectului respectiv. Angajații Euromateria sunt fiabili, informați și calificați. O echipă puternică determină proiecte puternice!

2. Liderii. Pentru un sportiv de succes, într-adevăr, el trebuie să fie talentat, este obligatoriu ca antrenorul să fie de succes. Așa este și în cazul firmei Euromateria, liderii îndrumă angajații spre cele mai bune alegeri.

3. Investiția în tehnologie. Un lucru important din această industrie de construcții este ținerea pasului cu tehnologia. Afacerile de succes sunt determinate, cel puțin acum, de modernitatea de execuție de care dau dovadă constructorii. Achiziționarea de noi echipamente și tehnologii este un must.

4. Calitatea este prioritară oricând, oriunde, oricum. În nici un proiect de construcție  nu trebuie sacrificată calitatea muncii pentru alte aspecte. Poate că din acest motiv reputația companiei este proporțională cu munca de calitate.

5. Schimbarea este bună. Fiind o industrie volatilă, adaptabilitatea este una dintre cheile succesului pentru o firmă de construcții.

6. Servicii excelente clienților. Plăcerea clienților a fost și va fi o prioritate maximă întotdeauna. De asemenea, clienții mulțumiți pot recomanda firma și pentru alte proiecte. Comunicarea dintre Euromateria și client s-a realizat într-un mod constant, activ și egal.

7. Activitate proactivă, nu reactivă. Euromateria știe că „nu va cădea nimic din cer”, de aceea ei se bazează pe o conduită proactivă pentru a găsi noi oportunități.

Printre proiectele realizate sau în curs de realizare de catre firma Euromateria Bucuresti se numără: supraetajarea corpului nou al Scolii generale Cuza Voda; lucrari de construire -imobil Predeal ASE Bucuresti; cstruire Complex Sportiv Sf.Nicolae, comuna Cumpana, jud.Constanta; sala de sport cu tribuna 180 locuri – Liceul Agricol, comuna Valea Calugareasca, judetul Prahova; sala de Sport Multifunctionala – continuarea lucrarilor – structura preluata – oras Voluntari, judetul Ilfov; și multe alte proiecte atât industriale, cât și civile.