Folositi Facebook Places pentru afacerea dvs. (continuare)

0
1277
facebook places

Locuri vs. pagini

Facebook Places si Pages nu sunt aceleasi. Deci, nu aveti automat o lista de locuri doar pentru ca aveti o pagina de afaceri. Cu toate acestea, puteti imbina cele doua astfel incat atunci cand oamenii se conecteaza la afacerea dvs., oricine da clic pe post va fi directionat catre pagina dvs. reala.

Social consultantul Andrea Vahl explica: „Locurile au fost mult timp separate de Pagini. Dar Facebook si-a dat seama ca intreprinderile doreau sa aiba mai mult control si sa aiba un loc si o pagina care sa fie una. Puteti sa le imbinati daca aveti control asupra locului si a paginii.”

Cum sa adaugati afacerea dvs.

Pentru a va inscrie afacerea pentru Facebook Places, exista doua rute diferite pe care le puteti aborda. Daca va inscrieti doar pentru o pagina Facebook, selectati categoria „Local Business”. Apoi veti avea posibilitatea de a va adauga adresa. Facebook va conecta automat pagina dvs. cu locatia dvs.

Cu toate acestea, alte persoane pot adauga locatia in timp ce se conecteaza. Daca exista deja locuri adaugate pentru compania dvs., cautati numele firmei dvs. pe Facebook si cautati orice rezultate. Faceti clic pe acesta si mergeti la pagina unde veti gasi linkul „cunoasteti proprietarul?”. Aceasta va va ajuta sa revendicati, astfel incat sa se indrepte direct catre pagina dvs. de afaceri.

Cum sa profitati la maximum de locurile din Facebook

Daca doriti sa profitati din plin de Facebook Places, stimulati-i pe oameni sa dea check-in la firma dvs.

Donna Moritz, strategist social media la Socially Sorted, a dat un exemplu a unui brand care a oferit o majorare gratuita a fiecarei comenzi pentru clientii care si-au dat check-in la localul respectiv.

Este o idee foarte simpla. Doar oferiti un discount mic pentru persoanele care posteaza despre afacerea dvs. Acest lucru va va ajuta sa ajungeti la mai multi oameni pe Facebook intr-un mod cu adevarat organic si eficient.