Ford își va dezvălui autoutilitara Transit complet electrică în noiembrie

0
788
Ford își va dezvălui autoutilitara Transit complet electrică în noiembrie

Ford intenționează să dezvăluie în noiembrie o versiune complet electrică a autoutilitarei sale Ford Transit, a declarat compania miercuri ca parte a raportului său mai larg de venituri din trimestrul trei. Prezentarea va consta într-o autoutilitară electrică pentru toate piețele globale ale companiei.

Compania vorbește despre producerea unei autoutilitare electrice Transit de mai bine de un an. Ford a anunțat în aprilie 2019 că intenționează să vândă un tranzit complet electric pentru piața europeană până în 2021. Apoi, în această primăvară, Ford va produce și va vinde o versiune complet electrică a autoutilitarei pentru piața nord-americană începând cu 2022 modelul anului.

Autoutilitara electrică Transit face parte din investițiile Ford de peste 11,5 miliarde de dolari în electrificare până în 2022 și, mai precis, o strategie pentru a merge după clienții comerciali.

Decizia de a include camionete comerciale în strategia sa EV este legată de vânzările din America de Nord și de perspectivele companiei asupra creșterii viitoare. „Autoutilitara Transit și Ford F-150 sunt cele mai importante vehicule comerciale cu cel mai mare volum din industria noastră”- a declarat CEO-ul Jim Farley.

„Deținem„ muncă ”la Ford, iar aceste vehicule electrice vor fi adevărate vehicule de lucru, extrem de capabile și cu servicii digitale unice și capacități over-the-air pentru a îmbunătăți productivitatea și disponibilitatea clienților noștri comerciali importanți”, a spus el. „Credem că piața adresată pentru o camionetă comercială complet electrică și pick-up – cele mai mari două grupuri de profit adresabile și comerciale – va fi masivă și mergem direct la această oportunitate.”

Ford a raportat miercuri venituri nete de 2,4 miliarde de dolari pe 37,5 miliarde de dolari venituri brute. Ford a spus că se așteaptă la un câștig pozitiv ajustat pentru anul întreg 2020 înainte de dobânzi și impozite, inversând o perspectivă mai slabă pe care o oferise anterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here