Ford scade prețul la Mustang Mach-E, complet electric, pentru a rămâne „pe deplin competitiv”

0
195
Ford scade prețul la Mustang Mach-E, complet electric, pentru a rămâne „pe deplin competitiv”

Ford a redus prețul viitorului său crossover Mustang Mach-E, complet electric, cu până la 3.000 de dolari, pe măsură ce producătorul de automobile încearcă să rămână competitiv într-un sector din ce în ce mai aglomerat și nesigur de pe piața auto, relatează TechCtunch.

Reducerile de preț, care au fost partajate cu reprezentanții și apoi postate marți pe forumul proprietarilor Mach-E Club, vor fi furnizate tuturor, inclusiv clienților care au rezervat deja un vehicul. TechCrunch a confirmat documentul cu Ford.

Clienții cu rezervări existente au până la mijlocul lunii octombrie să facă modificări la comenzile lor, având în vedere modificarea prețului. Primele vehicule Mustang Mach-E vor fi livrate până la sfârșitul anului.

„Valoarea excepțională a fost întotdeauna un semn distinctiv al mărcii Mustang. În plus față de gama sa de conducere complet electrică și de performanță, ajustăm prețurile Mustang Mach-E pentru a rămâne pe deplin competitive într-un segment care vede schimbări dinamice de preț ”, a spus Ford în fișa de prețuri.

Producătorii de autovehicule care modifică prețurile vehiculelor sunt ceva obișnuit. Dar în lumea sălbatică a vehiculelor electrice, o piață pe care Tesla a dominat-o mult timp, prețurile pot fluctua des și rapid. Modificările de preț sunt simple pentru companiile EV, cum ar fi Tesla, care utilizează un model de vânzare directă. Este mai complicat pentru producătorii de automobile vechi, cum ar fi Ford sau GM, care utilizează modelul de dealer.

Ford a redus prețurile la modelele de bază ale tuturor vehiculelor Mach-E – începând de marți – cu excepția GT. Costul modelelor premium Mach-E Ford a fost redus cu 3.000 de dolari. Ford a redus prețul modelelor CA Route 1 cu 2.000 USD, iar modelele „select” și „prima” ediție cu 1.000 USD.

Ford a dezvăluit crossover-ul electric în noiembrie anul trecut. Vehiculul marchează o serie de premii pentru Ford și marca Mustang. Este primul vehicul care iese din Team Edison, organizația dedicată vehiculelor electrice a producătorului de automobile. Nu este doar primul Mustang electric, ci și un SUV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here