Ganesha Caffe Victoriei servește cele mai bune cocktailuri din București

0
2557
Cea mai buna cafenea din Bucuresti Valea Regilor

Centrul Vechi este locul în care majoritatea antreprenorilor își încearcă norocul deschizând restaurante sau cafenele, în speranța că membrii activi ai capitalei și turiștii le vor călca pragul în repetate rânduri. Cu toate acestea, nu mulți reușesc în acest domeniu deoarece este nevoie de multă muncă, devotament și pasiune. Un exemplu de bună practică sunt fondatorii Ganesha Caffe, care și-au extins afacerea pe Calea Victoriei, deschizând un lounge bar în mijlocul capitalei. În acest fel, iubitorii de narghilea și de cocktailuri de calitate își pot da întâlnire în cea mai exclusivistă cafenea din Centrul Vechi București.

După succesul Ganesha Caffe de pe Barbu Văcărescu era doar o chestiune de timp până la decizia de a ne extinde. Încă de la început am fost siguri că vrem să facem ceva diferit, știind că în Centrul Vechi concurența este acerbă. Ideea de lounge bar a pornit de la faptul că majoritatea cafenelelor din capitală dețin un spațiu foarte mic, este aglomerat și nu există intimitate. Noi am îmbinat spațiul și am creat intimitate prin decorul cu specific oriental care redă o atmosferă aparte. a declarat unul dintre proprietarii Ganesha Caffe Victoriei.

Noutățile din meniul Ganesha Caffe Victoriei

,,Centrul Vechi este despre viața de noapte așa că era imposibil să nu oferim oamenilor ceea ce caută și anume băuturi preparate chiar în fața lor de către barmanii noștri specializați. Noi eram deja cunoscuți drept cei mai buni când vine vorba de narghilea, dar faptul că ne-am extins și pe partea de cocktailuri nu ne aduce decât lucruri bune căci suntem extrem de mulțumiți de rezultate.” au completat fondatorii Ganesha Caffe Victoriei.

Pentru o cafenea localizată atât de central, meniul este extrem de important. Ganesha Caffe Victoriei pune la dispoziția clienților săi o varietate de băuturi alcoolice și non-alcoolice, alături de cafele și ceaiuri cu specific oriental și multe alte opțiuni. Meniul complex, alături de personalul calificat și decorul inedit transformă cafeneaua într-una exclusivistă, fiind nevoie de rezervare în prealabil pentru a putea prinde o masă liberă.

Deoarece fondatorii au înțeles încă de la început nevoia de adaptare la tendințe și evoluția continuă, meniul lor este în continuare adaptat, astfel încât să se plieze pe nevoile consumatorilor. Așadar, pe lângă faimoasa narghilea, Ganesha Caffe Victoriei oferă o varietate de cocktailuri, perfecte pentru o seară în oraș de neuitat.

Clasicele Hugo și Aperol Spritz nu lipsesc din meniu, dar acestea sunt acompaniate și de cocktailuri mai puțin cunoscute precum Caipiroska, o băutură specifică Americii de Sud. Este un cocktail revigorant realizat din citrice proaspete, vodkă și zahăr brun. Pe scurt, este băutura perfectă pentru această vară toridă. Cât despre cei care nu doresc să consume alcool, versiunea non-alcoolică a acestui cocktail ar fi Green Apple, ori orice altă băutură din această categorie prezentă în meniu. În acest fel, Ganesha Caffe are grijă de nevoile tuturor celor care aleg să le calce pragul.

Despre Ganesha Caffe Victoriei

Ganesha Caffe Victoriei este cea mai colorată locație din Centrul Vechi, fiind localizată pe Calea Victoriei nr. 16-20. Pentru a vă bucura de cocktailuri sau de cea mai bună narghilea din București trebuie să faceți o rezervare în prealabil și îi puteți contacta și pe rețelele de socializare precum Facebook sau Instagram.

Telefon: 0748.336.667

E-mail: ganeshacaffevictoriei@gmail.com

Website: https://ganeshacaffevictoriei.ro