Google își anulează conferința de dezvoltatori I / O 2020

0
1149
Google își anulează conferința de dezvoltatori I - O 2020

După ce Facebook și-a anulat conferința de dezvoltatori F8 și Google în sine a mutat evenimentul Cloud Next din aprilie într-o conferință exclusiv digitală, nu vine ca o surpriză imensă faptul că Google anulează conferința de dezvoltatori I / O în Mountain View pentru 2020. . Compania a trimis un e-mail către participanți, informându-i despre anulare. Evenimentul a fost inițial programat să se desfășoare în perioada 12-14 mai, dar din cauza preocupărilor legate de coronavirus, acum este anulat spectacolul.

„Datorită îngrijorărilor legate de coronavirus (COVID-19) și în conformitate cu îndrumările de sănătate din partea CDC, OMS și alte autorități medicale, am decis să anulăm evenimentul I / O fizic Google de la Shoreline Amphitheater”, a spus Google într-o declarație. „În următoarele săptămâni, vom explora alte modalități de a evolua I / O Google pentru a vă conecta cel mai bine și a continua să construim comunitatea noastră de dezvoltatori. Vom continua să actualizăm site-ul Google I / O. ”

Spre deosebire de conferința sa Cloud Next, Google nu a anunțat niciun plan (încă) pentru a continua notele principale și sesiunile sub forma unei conferințe la distanță. Cu toate acestea, afirmația Google lasă această opțiune deschisă.

Toți participanții care au achiziționat bilete vor primi o rambursare și nu vor trebui să intre în loteria I / O 2021 a anului viitor pentru a obține un bilet. Pentru a compensa impactul economic al anulării evenimentului, Google promite un milion de dolari organizațiilor locale din Mountain View pentru a sprijini întreprinderile mici și a crește oportunitățile de STEM și informatică în școlile Mountain View.

Aceasta marchează prima dată când Google a anulat I / O, conferința sa de dezvoltatori, pe care a găzduit-o prima dată în 2008. După câțiva ani în Moscone Center din San Francisco, evenimentul s-a mutat în aer liber la Shoreline Amphitheater din Mountain View din curtea companiei. De obicei, aproximativ 5.000 de persoane participă la eveniment, unde Google are tendința de a anunța atât cele mai recente instrumente pentru dezvoltatori, cât și un număr bun de noi funcții care se confruntă cu consumatorii. Anul trecut, pentru prima dată, a lansat și un nou telefon la eveniment, Pixel 3a.