Grădina Ganesha Caffe, locul tău secret pentru o zi ZEN

0
1374
Shisha orientala servita in Bucuresti

Vara aduce cu ea vacanța mult așteptată pentru mulți bucureșteni, iar de cele mai multe ori aceasta este un prilej de neratat pentru o excursie la mare sau la munte ori la vreun ștrand suprapopulat alături de familie, astfel încât bronzul de vară să își facă vizibilă prezența pe siluetele oamenilor. Atunci când se întorc din vacanță, oamenii încep să lenevească toată ziua cu fața în televizor sau în telefon până când e timpul să se reîntoarcă la locul de muncă.

O alternativă pentru lenevitul în casă este citirea unei cărți într-o grădină liniștită, ferită de zbuciumul și dezordinea urbană din București. Ganesha Caffe a dezvoltat acest concept de liniște în mijlocul haosului printr-o aducerea în prim-plan a unui coffee shop pe Barbu Văcărescu nr. 71.

Ghidată de zeitatea Ganesha, cafeneaua cu miros oriental aduce oamenilor bucuria liniștii și a păcii. Aici, atmosfera este creată printr-un peisaj spiritual, de profundă meditare, menită să inducă o stare de relaxare și siguranță.

Ganesha Caffe – liniștea din mijlocul haosului urban

Când zilele toride ale lunii lui cuptor își fac simțită prezența cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius, iar asfaltul se încinge, adăpostiți-vă într-un loc umbros și hidratați-vă bine, acestea sunt sfaturile medicilor pe care cei trei proprietari Ganesha Cafe le-au ascultat cu multă atenție. Astfel, au adus un plus cafenelei prin crearea unei grădini orientale cu decorațiuni cu specific indian și băuturi selecte pe bază de ingrediente aduse de peste mări și țări.

Grădina situată pe Barbu Văcărescu nr. 71 își face simțită prezența de la câteva străzi depărtare prin mirosul intens al cafelei aburinde făcută de barista profesionist prin boabe de cafea aduse din colțurile îndepărtate ale Orientului Mijlociu și prin mirosul aburului oferit de o narghilea selectă cu arome de sorginte orientală.

Odată ce pasul omului calcă pragul coffee shop-ului, se face tranziția de la un tărâm la altul, de la o cultură la alta. Pe-o parte și pe alta a grădinii, verdele naturii oferă acea senzație de liniște, tocmai bună pentru citirea unei cărți sau pentru o mică șuetă cu prietenii.

În acest loc rupt parcă din celebra poveste cu Aladdin, picturile realizate manual cu zeitatea Ganesha oferă senzația unei adevărate expoziții spilcuite cu grijă de către un pictor al vremurilor trecute.

Best shisha in Bucharest a deschis sezonul narghilelelor de vară

Shisha sau narghileaua este specifică în această cultură și devine o alternativă pentru puțină meditare sau pentru o ieșire cu prietenii.

Pentru cei care doresc acel Zen de vara, gradina Ganesha a introdus în meniu shisha de vară cu arome fructate, mentolate, iar pentru cei copleșiți de căldura verii, shisha Bucharest vine acum cu gheață și fructe proaspete precum shisha cu ananas proaspăt și gheață.

În miezul zilei, o cafea făcută din boabe proaspăt măcinate sau un cocktail spumos din fructe alături de o narghilea de vară și o carte bună cu povești de dragoste reprezintă o alternativă pentru petrecerea zilelor de concediu.