In decembrie, la Best Studios, recomandarea unei prietene pentru jobul de model iti aduce 4.500 Lei

0
1267
In decembrie, la Best Studios, recomandarea unei prietene pentru jobul de model iti aduce 4.500 Lei

Best Studios a anuntat oficial in urma cu scurt timp ca pe toata durata lunii decembrie va recompensa cu un comision crescut la 4.500 Lei tinerele care ofera recomandari pentru jobul de model de videochat. Valoarea comisionului a fost crescuta in aceasta perioada pentru a servi atat modelului care va ajunge sa colaboreze cu echipa de top a Best Studios, cat si celei care face recomandarea.

Nu este pentru prima data cand studioul ofera astfel de comisioane, insa surse din interiorul acestuia transmit ca Managementul Best ia in calcul actualizarea grilei de comisioane si bonusuri pentru ca modelele si cele care fac recomandari sa ajunga la incasari mai mari.

Bonusul pentru recomandarea unui model poate depasi 1.000 de dolari. Un mod interesant de a le oferi facilitati si tinerelor care nu se simt inca pregatite sa faca videochat.

Best Studios se numara printre promotorii celor mai bune conditii si castiguri in videochat. Reprezentantii Best au anuntat de curand ca pe toata durata lunii decembrie, persoanele care vor recomanda modele pentru un job in videochat primesc un bonus de 4.500 Lei. O decizie indrazneata, insa si primita extrem de bine de tinerele ce vor doar sa testeze terenul prin experienta altor prietene, dupa cum declara reprezentantii Best:

“De cele mai multe ori, ne gandim ca ne prinde bine sa testam si alte domenii de activitate, dar nu avem curaj. Acest detaliu l-am sesizat in cazul tinerelor care, desi indraznesc si este foarte probabil sa detina skill-urile necesare, nu au suficient curaj pentru a veni la un interviu pentru o colaborare cu un studio de videochat din Bucuresti. Asa ca ne-am gandit sa le oferim sansa sa faca bani din videochat fara contact direct. Este vorba despre bonusul de recomandare, a carui valoare am crescut-o la 4.500 Lei intocmai pentru a motiva astfel de tinere.”. Mai mult, cresterea bonusului a fost posibila si datorita unei perioade extrem de profitabile pentru Best, in sensul in care studioul a inregistrat cresteri in primele trimestre ale acestui an.

Bonusul de recomandare in videochat se acorda atunci cand modelul recomandat incheie o colaborare cu Best Studios, dupa cum specifica specialistul in HR al studioului: “Este important de mentionat ca acest bonus de 4.500 Lei se acorda doar atunci cand modelul recomandat <<bate palma>> cu Best Studios. Asadar, nu este suficient sa ne vina o recomandare de nume sau numar de telefon. Toata luna decembrie, cele care vor face recomandari incheiate cu parteneriate vor primi acest comision 100% garantat. Modelul recomandat poate avea sau nu experienta sau poate proveni de la un alt studio de videochat din Bucuresti. Din experienta anilor anteriori, putem spune ca: Da, numarul celor interesate sa faca videochat este mare, dar si numarul celor doar tentate sa activeze in domeniu este semnificativ.”

Acordarea bonusului de recomandare pentru modele cu sau fara experienta in videochat va debuta de la 1 decembrie. Pana de curand, bonusul a avut o valoare mai mica, insa Best a decis sa il creasca in preajma sarbatorilor ca dar de bun venit in echipa de performance models atat pentru colaboratoare, cat si pentru cele doar interesate sa recomande modele. Asadar, valoarea bonusului de recomandare ajunge la valoarea de 4.500 Lei, o suma deloc neglijabila pe care aceste tinere o pot primi si fara sa faca videochat la studio.

Recomandarile se pot face telefonic, insa specialistii HR recomanda ca discutiile sa se poarte fata in fata, pentru transparenta deplina si expunerea avantajelor pentru cele ce vor sa faca parte din echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Despre Best Studios:

Studioul de videochat Best este un reper pentru aceasta industrie, fiind considerat si o rampa de lansare pentru multe tinere care aspira la o viata de lux si chiar o cariera dupa videochat. Din echipa Best au facut parte numeroase persoane publice, de notorietate in showbiz. Best are o experienta vasta in industria de videochat si este recunoscut la nivel mondial pentru performantele inregistrate de-a lungul existentei sale pe piata.

Contact

Telefon: 0730 752 752 | 0749 752 752
Angajari: angajaribeststudios.ro
E-mail: contactbeststudios.ro