Influența robotilor in lumea afacerilor (continuare)

0
1556
inteligenta artificiala

Roboții economisesc timp

Timpul incredibil de timp salvat prin utilizarea roboților devine din ce în ce mai greu de negat. De exemplu, tranzacționarea automată a bursei înseamnă multe ore pierdute pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă. Astăzi, roboții Forex sau tranzacționarea automată scutesc comercianții de a-și dedica timpul de stat la calculator. Acest instrument a crescut în popularitate pentru lumea ocupată de astăzi și tot mai mulți comercianți profită de acest sistem.

Roboții economisesc de asemenea timp la domiciliu, deoarece au devenit parte din viața de zi cu zi a tuturor. Puteți configura un vid pentru a finaliza o sarcina sau pentru a programa o masă caldă care sa fie gata atunci când vă întoarceți de la serviciu. Aparatele de gătit robotizate pot îndeplini multe sarcini (pot prăji, pot încinge, pot coace fără intervenția omului ș.a.m.d.), atâta timp cât le instalați. Acești roboți vor evolua, probabil, în versiuni mai avansate în următorii ani și ar putea schimba aspectul casei noastre.

Roboții în educație

Există deja o linie neclară între setarea clasei și setările de învățare individuale. Un singur profesor nu are capacitatea de a satisface nevoile de învățare pentru fiecare student într-o sală de clasă. Aici se află în joc învățarea bazată pe calculator; nu înlocuiește profesorul, ci le permite studenților să învețe în ritm propriu.

Roboții vor continua să sporească învățarea personalizată. Robotul umanoid NAO lucrează pentru a forma legături cu studenții și vine cu simțurile interacțiunii naturale, de la ascultarea, vorbirea, mutarea și conectarea cu elevii.

Cum roboții vor schimba lumea în viitor

Tehnologia robotică evoluează continuu. Astăzi, roboții de toate tipurile sunt concepuți pentru a reduce volumul de muncă, pentru a completa seturile de competențe umane și a permite profesioniștilor să se concentreze asupra unor activități mai importante. Roboții sunt meniți să ușureze viața umană și să ofere un viitor mai confortabil. Pe măsură ce tehnologia avansează și devine mai accesibilă, se așteaptă să vadă mai multe schimbări și mai multe industrii care să îmbrățișeze roboți și tot ce pot face ei pentru a spori nivelul de trai.