Interior Cleaning Services – peste 10 ani de experiență în curățenia halelor industriale

0
690
Curatenie in spatii si hale industriale-min

Putem defini curățenia industrială ca ansamblul proceselor și acțiunilor pe care le desfășurăm pentru a analiza, controla și îmbunătăți toți factorii de mediu care influențează sănătatea fizică și mentală a lucrătorilor din sectorul industrial.

Curățenia industrială este esențială pentru a asigura siguranța în medii industriale , cum ar fi fabrici sau depozite, în care, de obicei, sunt manipulate substanțe chimice toxice sau poluanți.

Nu este vorba doar de curățarea instalațiilor industriale, ci și a vehiculelor, utilajelor, echipamentelor de lucru. În plus, această activitate implică, de asemenea, asigurarea unor niveluri adecvate de lumină și sunet, împreună cu dezinfectarea mediilor, controlul dăunătorilor, analiza și îmbunătățirea calității aerului și a altor intervenții de igienă a mediului.
Un nivel ridicat de igienă industrială implică beneficii pentru companii la toate nivelurile: o reducere a riscurilor profesionale, mai puține accidente, o durabilitate mai mare a mașinilor și echipamentelor și, dacă toate acestea nu ar fi suficiente, lucrători mai mulțumiți și mai productivi. Pe de altă parte, lipsa acestuia presupune daune importante pentru orice tip de companie industrială.

Curățarea industrială: intervenții disponibile numai de la cei mai buni profesioniști

Întreprinderile industriale reprezintă o provocare specială pentru companiile de curățenie. Sunt medii în care sunt combinate:

  • Ture de lucru constante – Multe companii industriale operează 24 de ore pe zi.
  • Medii dificil de curățat: laboratoare, utilaje delicate, linii de producție.
  • Manipulează adesea substanțe periculoase, poluante sau toxice.
  • Cea mai mare nevoie de curățare pentru o funcționare corectă a mașinilor, echipamentelor, liniilor de asamblare.

Curățenia și igiena industrială ar trebui să fie efectuate prin cele mai stricte standarde de calitate. Nu există loc pentru jumătăți de măsură, soluții generice sau intervenții neglijente. În instalațiile industriale, nivelul cererii este maxim, la fel și nivelul angajamentului firmelor de curățenie care lucrează în sectorul curățeniei hale industriale.
În plus, angajamentul trebuie să fie însoțit de mijloace tehnice adecvate și personal expert. Nici nu putem uita de faptul că igienizarea și curățarea fabricilor, în cele mai multe cazuri, nu constă în efectuarea activităților de curățenie doar pentru mașini și instalații de producție, ci și în băi, vestiare, birouri și clădiri administrative.
Este, pe scurt, un mediu foarte complex care necesită soluții de curățare special concepute pentru a răspunde nevoilor fiecărei companii, pe baza caracteristicilor, programelor și facilităților sale specifice.

Interior Cleaning Services: peste 10 de ani de experiență în igiena industrială

„Suntem foarte conștienți de importanța curățeniei în hale industriale, dintr-un motiv simplu: răspundem eficient nevoilor de curățare a fabricilor, a zonelor industriale și a tuturor tipurilor de companii din sectorul secundar de mai bine de un deceniu.” – declară un reprezentant Interior Cleaning Services.

Ca și în multe alte intervenții de curățare, igiena în sectorul industrial, în nici un caz nu trebuie să fie văzută ca o cheltuială , ci, dimpotrivă, ca fiind una dintre cele mai importante investiții pe care o companie o poate face: pentru a asigura sănătatea lucrătorilor și durabilitatea utilajelor și echipamentelor curățenia nu înseamnă doar că răspunde unei nevoi de bază, ci și unei economii considerabile de bani și resurse pe termen lung.

Vă recomandăm cu tărie să pariați decisiv pe un mediu de lucru sănătos pentru compania dvs. industrială, fără murdărie, produse periculoase și pericole profesionale. Cu alte cuvinte, vă recomandăm să aveți grijă să mențineți curățenia industrială în zona dvs. de activitate.

Și acest lucru, așa cum am spus deja, poate fi realizat numai cu ajutorul unei companii de curățenie cu experiență, resurse și personal specializat.

Nu lăsați pe mâine ce puteți să faceți azi: Sunați la 0756 821 812 / completați formularul de pe site-ul oficial / trimiteți un email la adresa office@urgentcurat.com și personalul autorizat vă va oferi cel mai bun suport fără nicio obligație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here