Interviul tradițional, un mit demontat de Best Studios Constanța

0
629
Interviul Modern la Videochat

A obține jobul mult visat este o sarcină extrem de dificilă.

De ce? Pentru că pe piața muncii sunt foarte multe job-uri ofertante, atât din perspectiva salariului, cât și a programului de muncă. Dar, pe lângă o ofertă avantajoasă din punct de vedere financiar, este necesar un loc de muncă care să îți ofere stabilitate, sprijin și o stare de bine atunci când pășești în clădire.

Cea mai dificilă etapă în a obține jobul mult visat este interviul. Fiecare persoană care se pregătește pentru această etapă va urma pașii tradiționali ai unui interviu de succes: află informații despre companie, își face în minte un întreg scenariu – „Ce voi răspunde dacă mă întreabă lucrul X sau Y?”, are grijă ca ținuta să arate impecabil și își expune cât mai mult entuziasmul pentru potențialul job. Este o muncă atât de stresantă și istovitoare încât întregul proces de recrutare învechit sperie generația Y, dar mai ales generația Z.

Cu toate acestea, există companii care au revoluționat definitiv procesul de recrutare deoarece au înțeles următorul aspect: pentru a recruta generația tânără este necesară o nouă abordare. Best Studios Constanța se numără printre companiile care au definit un nou sistem de recrutare, care creează de la bun început o legătură între intervievat și intervievator.

Cum se desfășoară un interviu în cadrul celui mai bun studio de videochat din Constanța?

Pentru a elimina bariera tradiționalistă a interviului, managerii Best Studios Constanța mizează pe un interviu ce se bazează exclusiv pe o discuție cât se poate de friendly având ca principal scop informarea și cunoașterea ambelor părți. Managerul care susține interviul are grijă să adreseze și să răspundă cu atenție întrebărilor, astfel încât toate persoanele să plece lămurite și corect informate de la interviu.

„În cadrul interviului, eu aflu mai mult despre candidată și ea află mai multe despre mine și despre conceptul Best Studios Constanța. Voi face o prezentare a studioului atât în mod verbal, cât și fizic, prin turul studioului, și îi voi arăta cum se desfășoară activitățile la Best, care este în realitate atmosfera din cadrul studioului și cum o putem susține ca echipă” – declară un reprezentant Best Studios Constanța.

Best Studios Constanța este un studio de videochat extrem de transparent cu publicul său, spunând care este realitatea din spatele sumelor mari câștigate și a vieții de lux despre care se vorbește atât de mult. Astfel, echipa din Constanța așteaptă cu brațele deschise noi candidate pentru postul de model de videochat.

„Nu am ascuns niciodată adevărul și mereu am fost transparenți. În cadrul interviului vom spune exact cât de „simplu și ușor” se fac banii în videochat. Suntem aici să răspundem sincer și onest tuturor întrebărilor și să creăm relații de lungă durată cu viitoarele modele de videochat” – declară un reprezentant Best Studios Constanța.

Dacă în cadrul altor interviuri este necesară o probă prin care candidatul să dovedească faptul că este capabil și calificat pentru respectivul job, la Best Studios Constanța candidatele nu vor susține nicio probă de aptitudini sau cunoștințe.

„Nu cerem experiență în domeniu sau informații despre domeniu. Noi suntem aici să sculptăm de la 0 un viitor model de videochat de top. Fetele vor avea parte de traineri de specialitate și suport permanent din partea întregii echipe Best Studios Constanta, de la alte modele cu experiență până la echipa de IT, pentru a avea succes în acest domeniu” – declară un reprezentant Best Studios Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here