Kim Jong Un a fost văzut cu un semn ciudat pe ceafă

0
975
Kim Jong Un a fost văzut cu un semn ciudat pe ceafă

Observatorii din Coreea de Nord au adesea dificultăți în a determina ce s-ar putea întâmpla în interiorul capului dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, dar în ultima vreme au fost nedumeriți de ceea ce se întâmplă în exterior.

La întâlnirile din ultimele zile, Kim a fost văzut cu o pată verde mare sau vânătăi pe ceafă, relatează NK News, care are imagini clare. În unele imagini, vânătaia a fost acoperita cu un bandaj.
Kim Jong Un a fost văzut cu un semn ciudat pe ceafă

Vânătaia, care nu a fost vizibilă în fotografiile făcute înainte ca liderul să ia o pauză de două săptămâni de la aparițiile publice în iulie, a alimentat mai multe speculații cu privire la sănătatea lui Kim după pierderea dramatică a greutății în iunie, relatează Washington Post.

Au existat de mult suspiciuni că Kim, un fumător înrăit despre care se crede că are 38 de ani, are o stare de sănătate precară. Anul trecut, observatorii au speculat că a fost supus unei proceduri medicale după ce nu a fost văzut în public timp de 20 de zile și a ratat sărbătoarea zilei de 15 aprilie a zilei de naștere a bunicului Kim Il Sung, cea mai importantă sărbătoare a țării.

Bloomberg constată că există o lungă istorie a secretului în jurul sănătății liderilor nord-coreeni.

Kim Il Sung, care a murit în 1994, a avut o gâlmă aproape de mărimea unei mingi de tenis pe ceafă. A fost văzută când a făcut călătorii internaționale, dar autoritățile s-au asigurat că nu vor apărea niciodată în fotografiile și videoclipurile văzute de publicul nord-coreean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here