Lady Gaga la cuțite cu Donald Trump – replici dure de ambele părți

0
683
Ea se pronunță puternic împotriva președintelui la mitingul de la Biden În ultima treaptă a sezonului campaniei, președintele Trump se „așezase pe un dușman al vedetelor”, după cum spunea Washington Post: Lady Gaga. POTUS și echipa sa au petrecut zile întregi angajându-se în ceea ce Daily Beast numește „atacuri bizare” împotriva lui Gaga înainte de performanța ei la un miting Joe Biden luni seara, pictând-o drept „activistă anti-fracking” care vrea să vadă cum Biden ia locuri de muncă în industrie. Gaga a fost, de asemenea, lovită de dreapta pentru că a împărtășit un videoclip pro-Biden în care „a pozat în haine de camuflaj lângă o camionetă în timp ce consuma o bere într-un efort aparent de a se răsfăța cu americanii din clasa muncitoare”, după cum spune Fox News. Luni, ea a dat replici la toate comentariile. „Pentru toate femeile și toți bărbații cu fiice, surori și mame, toată lumea, indiferent de modul în care vă identificați, acum aveți șansa de a vota împotriva lui Donald Trump, un bărbat care crede că faima lui îi dă dreptul să apuce una dintre fiicele voastre sau surori sau mame sau soții de orice parte a corpului lor

Ea se pronunță puternic împotriva președintelui la mitingul de la Biden

În ultima treaptă a sezonului campaniei, președintele Trump se „așezase pe un dușman al vedetelor”, după cum spunea Washington Post: Lady Gaga.

POTUS și echipa sa au petrecut zile întregi angajându-se în ceea ce Daily Beast numește „atacuri bizare” împotriva lui Gaga înainte de performanța ei la un miting Joe Biden luni seara, pictând-o drept „activistă anti-fracking” care vrea să vadă cum Biden ia locuri de muncă în industrie. Gaga a fost, de asemenea, lovită de dreapta pentru că a împărtășit un videoclip pro-Biden în care „a pozat în haine de camuflaj lângă o camionetă în timp ce consuma o bere într-un efort aparent de a se răsfăța cu americanii din clasa muncitoare”, după cum spune Fox News. Luni, ea a dat replici la toate comentariile.

„Pentru toate femeile și toți bărbații cu fiice, surori și mame, toată lumea, indiferent de modul în care vă identificați, acum aveți șansa de a vota împotriva lui Donald Trump, un bărbat care crede că faima lui îi dă dreptul să apuce una dintre fiicele voastre sau surori sau mame sau soții de orice parte a corpului lor „, a spus ea la adunarea de la Heinz Field din Pittsburgh. „Votează pentru Joe. Este o persoană bună. Mulțumesc.” Și, în mijlocul interpretării sale din „Shallow”, ea a făcut referire la criticile videoclipului său: „Nu mi se va spune ce pot și ce nu pot purta pentru a-l susține pe viitorul nostru președinte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here