Loteria vaccinaților – metoda pentru a atrage cât mai multe persoane

0
683
Loteria vaccinaților - metoda pentru a atrage cât mai multe persoane

Alte două state se alătură inițiativei Ohio care implică formarea de o loterie de vaccin COVID-19.
Începând de marți, un adult vaccinat din Maryland va fi ales aleator de Loteria din Maryland pentru a câștiga 40.000 de dolari, câte unul pe zi timp de 40 de zile, relatează CNN. Apoi, pe 4 iulie, va fi acordat un jackpot de 400.000 $.
În New York, locuitorii care se vaccinează în locurile eligibile între luni și vineri săptămâna viitoare vor primi bilete de loterie gratuite pentru loteria Mega Multiplier Lottery din stat, care oferă premii de până la 5 milioane de dolari, relatează Hill.

În Ohio, primul stat care a anunțat o loterie de vaccinuri, ratele de vaccinare pentru cei cu vârsta peste 16 ani au crescut cu 28% după anunțarea loteriei.
Guvernatorul New York-ului Andrew Cuomo, anunțând ceea ce numește programul statului „Vax and Scratch”, a denunțat scăderea ratelor de vaccinare în statul său. Vor fi alte premii de la Loteria de Stat din New York, variind de la 50.000 dolari până la 20 de dolari, iar Cuomo a spus că vor fi șanse 1 din 9 să câștige ceva. Programul din Maryland, numit VaxCash, este deschis tuturor celor care au cel puțin o doză de vaccin făcută, relatează Baltimore Sun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here